Прегледи: 2093 - Коментари: 1
Българо-Южноафриканска търговска камара - В ДЕЙСТВИЕ

Българо-Южноафриканска търговска камара - В ДЕЙСТВИЕ

НационалистБг.ком пръв заедно с в. "Труд" писа за посещението на делегация на Варненските БСК и БТИК в Южна Африка, по-специално в голямото морско пристанище на Атлантическия океан - Кейптаун. Незапознати и недобросъвестни общински съветници, медии и бизнесмени, най-вероятно поради типичната българска завист атакуваха това посещение, вкл присъствието там на общинарите Антон Жожев и Михаил Куликов. Но долупоставеният текст доказва, че посещението е по покана на бизнес-средите в Южна Африка и специално на Посланичката на Южна Африка Нейно Превъзходителство г-жа Шийла Камерер:

ЛЕТЕН ПРАЗНИК НА ЮЖНА АФРИКА 2010

По повод финалите на Световното първенство по футбол ЮАР 2010 Българо-Южноафриканска търговска камара с подкрепата на Посолство на Южна Африка организира Летен Празник на Южна Африка 2010.

Събитието ще се проведе на 11 юли 2010 г от 19,00 часа в лятната градина на "Вила Марцияна", с. Падина, община Девня. Сред специално поканените са видни представители на българската политика, икономика и култура. Почетни гости на празника са Нейно Превъзходителство г-жа Шийла Камерер, посланик на ЮАР в България и кметът на град Варна г-н Кирил Йорданов.

Финалният мач на Световното първенство по футбол ще се излъчва в реално време на големи видео-стени. Официалната програма се допълва от специалното участие на г-жа Пени О’Съливан и нейния бенд /ЮАР/, представящи автентичен южноафрикански ритъм, соул и джаз. Любителите на модата ще имат възможността да се запознаят с последните колекции на Москино, Вивиан Уестууд и Жерар Дарел. Ще се дегустират южноафрикански вина и специалитети. В красивата градина на "Вила Марциана" ще се дегустират южноафрикански вина и специалитети.

Летният Празник на Южна Африка 2010 е българското събитие на Мондиал 2010 и за нас ще бъде удоволствие да бъдете заедно с нас и да го отразите във вашата медия. Журналистите ще имат възможност да зададат своите въпроси към Нейно Превъзходителство г-жа Шийла Камерер от 18,00 – 19,00 часа на кръгла маса преди събитието.

Франц Йозеф Гренцебах - Българо-Южноафриканска търговска камара

5 юли 2010
Варна
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Валя Стоянова Стоянова     Дата: 2010-07-11 22:23:56    
Господин Гренцебах,благодаря ви ,че популяризирате родното ми село ! Благодаря ви,за това което правите за жителите му !
Благодаря ви,че не оставихте детската градина в която порастнах да се срути,а я превърнахте в приказна вила !
Поднасям ви най-искренни почитания !