Прегледи: 3486 - Коментари: 1
Взривове в "Пикадили"

Взривове в "Пикадили"

Рано тази сутрин около 04,00 е прогърмял взрив в супермаркета "Пикадили" във варненския квартал "Вл. Варненчик".

Тази сутрин преди 06,00 варненската полиция е отцепил с жълти заградни ленти трите супермаркета на веригата "Пикадили" в града. Те се намират на ул "Чаталджа", в кв "Младост" и във Владиславово. Пазещите полицаи заявиха, че не им е разрешено да говорят. В сградата на "Чаталджа" не е имало взрив. Полицаите са огледали отвътре и отвън цялото хале, даже ровеха в кошчетата, но не откриват нищо, дори и съмнителни пакети. Работещите в магазина дълго, докъм 08,00 стояха прави и чакаха отвън, но накрая започнаха да сядат в близките кафенета. Засега в 14,00 заведението ще започне работа.

За сметка на това е имало взрив пред магазина на "Пикадили" в "Младост". Шофьор на автобус е чул взрива около 04,00. Откъм бул "Сливница" има счупени прозорци, съборени кошчета и други дребни поражения. Заградните жълти ленти също са опасали цялата сграда. Специалисти твърдят, че взривът не е бил поставен вътре, защото има камери и те са щели да засекат престъпниците. Взривът очевидно е поставен пред централния вход, възможно в кошче за боклук. Като допълнителна информация е ясно, че почти всички живеещи в блоковете до магазина са чули бомбата.

В магазина във Владиславово бумтежът е станал 20 мин по-късно и е очевидно, че кола е носила пакетите с бомбите. Пораженията също са пред входа.

Собственици на магазините е фирмата "Боляри". Тепърва ще се разясняват мотивите за престъпните деяния, но нищо ново в България няма под слънцето. Винаги става въпрос за пари.

Проблемът на домораслата ни демокрация е ясен - всички смучат бедния ни народец. Западът граби 37,5 % от нашия национален доход, от оскъдните ни парички. Олигархията нагло и безцеремонно експлоатира бедния българин. Престъпниците от второ и трето ниво по примера на родните и чуждите грабители решават да се намесят в играта. То всеки иска да повдигне нивото си. Затова, по причина на западните мръсотии връз България и ние си правим мръсотии.

Ех, момчета, ние българите трябва да се хванем ръка за ръка и да воюваме срещу враговете на България, а не помежду си!

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Звездоброец     Дата: 2008-08-07 18:53:56    
Ми те нито Пикадили,нито МОЛовете са български.Първите са по-стари и ще правят конкуренция на вторите.Вторите се мислят за по-силни,въпреки че едва прохождат.Да му мислят третите-малките магазинчета.Те отиват по дяволите.Но аз за търговски душици не плача.