Прегледи: 24715 - Коментари: 0
Водещи новини за деня - Българско

Водещи новини за деня - Българско Водещи новини за деня - Българско

2019:

16 април, София:
Днес се навършват 95 години от организирания от евреина Марко Фридман атентат срещу български генерали и офицери, герои от войните за Национално обединение в църквата "Св. Крал" /днес "Св. Неделя"/. Този юдеин получава инструкции от ционисти от Виена, оттам получава и материаалите за взрива. Той внушава на българи да убиват българи. Разделението между българите е по вина на ционисти.

18 март, София:
Трябва да се въведе полицейски час. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на обсъждането на Закона за мерките по време на извънредно положение заради короновируса.

13 март, София:
Народното събрание на Българско по предложение на Министерския съвет взе решение заради световната пандемия на короновируса Ковид-19 да въведе извънредно положение в страната. Затварят се всички училища, детски градини, ясли, всички обществени заведения освен хранителните, аптеките и бензиностанциите за 1 месец.

04 февруари, София:
Президентът на България Румен Радев сне доверието си от правителството на Републиката заради копупцията и бедността на българския народ - на последно място в Европа по доходи.

01 февруари, Абу Даби/София:
Задържаха в Обединнените арабски емирства реалния собственик на ФК "Левски" от София Васил Божков и му повдигнаха обвинения за около 500 мил лв неплатени данъци и такси към държавата. Преди това арестуваха няколко души, вкл председателя на Комисията по хазарта заради по-ниски тарифи, с които хазартната дейност на Васил Божков и оповестената от Прокуратурата Организирана престъпна група /ОПГ/ около него е действала за натрупване на незаконното си забогатяване.

15 януари, София:
Поискаха вот на недоверие на правителството на Бойко Борисов заради водната криза, на която на воден режим само с 4 часа вода 30 хил перничани. Заради тази криза арестуваха министъра на околната среда и водите от квотата на НФСБ Нено Димов, бивш член на ДСБ и СДС.

Потребител:


Коментар: