Прегледи: 27859 - Коментари: 1
Водещи новини за деня - Българско

Водещи новини за деня - Българско Водещи новини за деня - Българско

2021:

22 ноември, автомагистрала "Струма":
46 граждани на Северна Македония /чети: Югозападно Българско/ изгоряха в автобус. Те не са от словянски, а от албански произход.

15 ноември, София:
Националистите отново преодоляха западната цинична антибългарска пропаганда и пак са в НС. Партията на Костадин Костадинов ВЪЗРАЖДАНЕ има според окончателни данни 4,9 % и ще разполага с 13 депутати в Народното събрание. ДБ газ пикаят от яд. За съжаление робослугите на ФАЩ=Америка срещу Българско от "Продължаваме ПОДМЯНАТА" ще разполагат с 67 народни представители и са с видимо желание да приемат извратената Истанбулска конвенция, да вкарат анти/българите/ от РСМ в ЕС и да инсталират нова ФАЩ-бази в Българско. Ставаме между първите мишени на руските ракети. Възраждане ще расте и в това е надеждата на българите да ни спасят от западното извратено робство.

17 септември, София:
Президентът Румен Радев, спазвайки Конституцията на Република Бългалия за втори път в продължение на 5 месеца разпусна НС. Мнозина обвиняват партия на Слави Трифонов и самия него за липсата на редовно правителство, но ТОЙ го каза Христо Иванов и неговата проамериканска партия ДБ са виновници да нямаме избрано управление. В основата на всичко стои Вашингтон, който със зъби и нокти сред провала в Афганистан и навсякъде по света се опитва да вреди на Русия и Китай. В Българско единствената цел на САЩ е да спрат Балкански поток, сега ще заложат на двойката Кирил Петков и Асен Василев. Светът, екссветовни господари от Уолстрийт обаче, вече не е същият,

09 април, София:
ЦИК обяви окончателните резултати и спечелените мандати за 45-то НС:
ГЕРБ - 75
Има такъв народ /ИТН/ - 51
БСП - 43
ДПС - 30
ДБ - 27
Изправи се! Мутри вън! /ИСМВ/ - 14.

05.04.Българско:
Вчера в Отечеството се проведоха избори за 45-то НС. Ето броя на избраните депутати, от партиите, преминали 4-%-ова бариера:
ГЕРБ/+СДС?/ - 73 /+1?/
Има такъв народ /ИТН/ - 53
БСП - 43
ДБ - 30
ДПС - 26
Изправи се! Мутри вън! - 14
Възможни са най-много размествания с 1 депутат от отделните партии.
Сборът на Възраждане на Костадин Костадинов, Атака и русофилите от Възраждане на Отечеството е около 4 %.

01 април - Ден на лъжата, Българско:
Рoceн Плeвнeлиeв в интeрвю зa гeрмaнcкия вecтник "Фрaнкфуртeр aлгeмaйнe цaйтунг": "Имa мнoгo признaци зa руcкo финaнcирaнe нa aнтиeврoпeйcки пaртии и мeдии в Бългaрия, кaктo в други държaви oт Eврoпeйcкия cъюз." Той от опит знае: Грантовете от Козяк му идват навреме.

20 март, София:
Русофилите от "Възраждане на Отечеството", чийто девиз е "България е по-силна с Русия!", подаряват 1000 /хиляда/ ваксини "Спутник5" за български граждани, които желаят лично да се ваксинират с нея.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! /Не е ли най-вече от ГЕРБ и ДПС?/

10 март, ДОБРА НОВИНА, София:
Външата ни проамериканска министърка Екатерина Захариева е пипнала Ковид-19. Добре е, че поне малко ще й бъдат ограничени изявите.

04 март, България:
Стартира предизборната кампания за Парламентарните избори на 04.04.2021 г.

21 януари, 1890 г, София:
На тази дата по разпореждане на българоубиеца Стефан Стамболов е убит /уж с такава присъда/ Коста Паница, уж че е готвел преврат с цел убийството на княз Фердинанд и министър-председателя. Резултатът от фанатично-истерична русофобия на Стамболов и приятеля му Захари Стоянов е загуба на Беломорието, Македония, Южна Добруджа, Западните Покрайнини, Източна и Западна Тракия. Не по-малък удар за Българско е разединението на българския народ, което води до братоубийства от 1890 г до днес, вкл. от македонстващите на избрания от народа за премиер Александър Стамболийски.

05 януари, Варна:
Премиерът на Българско Бойко Борисов оповести, че довършването на магистрала "Хемус" ще струва около 2 млрд лв. Да припомним, че всички сложни и скъпи съоръжения по нея - тунели и авиадукти - бяха построени по време на управлението на Тодор Живков, чийто пазач-бодигард след идването на демокрацията бе тъкмо днешният министър-председател.

04 януари, София:
Общият брой на починалите българи от "Ковид-19" за 2020 г е 7500 души. В сравнение с ФАЩ - 350 000, нашият % на смъртност е със 7 % повече, а с Русия - 85 000, е два пъти повече. Всички приказки на Бойко Борисов за ефективна борба с вируса са прах в очите на родния електорат. % на смъртните случаи в Китай е 26 пъти по-малък спрямо нашия. Демокрацията има хубави страни, но е изключително вредна при пандемии и спазване на обществен ред и дисциплина.

03 януари, София:
От 04 януари, понеделник, децата от детските ясли и градини и учениците от 1-ви до 4-ти клас могат да посещават детските заведения и училище. Тези учениции деца, които не желаят да го правят, имат право да водят обучение он-лайн.

03 януари, София:
Ивайло Джамбазки, едродепутатът от ВМРО, правилно казва, че спряхме /Северна/ Македония за ЕС. Най-лошото е, че заради чукарите на Македония изпуснахме геостратегическото си богатство, за което и Великите сили бяха съгласни: да имаме Беломорието, излаза на Бяло море и респективно на Средиземно море.

02 януари, София:
Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов оповести, че след масовото ваксиниране на лекари и медицински персонал започва ваксиниране на 15 000 души в старческите домове и 11 000 персонал в тях.

Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Maria     Дата: 2022-02-21 16:23:02    
Аз съм от Съединените щати. Бих искал да използвам този носител, за да кажа специално благодаря на тази страхотна компания, която ми направи възможно да подобря бизнеса си. Бях затънал във финансова криза и трябваше да рефинансирам бизнеса си, опитвах се да взема заеми от различни кредитори, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми, докато не срещнах тази компания wintrust финансова компания, която даде ми помогна със сумата на заема от ($10,000) без никакъв стрес. Наистина искам да благодаря на г-н Ричард, който направи това възможно и ми помогна и се погрижи да получа заема си. Затова искам да използвам този ресурс, за да съветвам всеки, който търси заем. ако трябва да се свържете с фирма с референция за получаване на заем с нисък лихвен процент и по-добър график за погасяване, моля, свържете се с (wintrustfinancialcompany@gmail.com), за бърз, сигурен и лесен заем днес........