Прегледи: 1815 - Коментари: 7
Вбесеният диктатор затвори опозиционна ТВ

Вбесеният диктатор затвори опозиционна ТВ

Днес стана ясно, че в Българско има само един човек, който коли и който беси.

Заради него само за 2 г се подпалиха дузина нещастни българи, смазани от безработица, липса на всякаква перспектива, от безизходица или просто като отчаян личен протест срещу тиранията на ГРОБ. Разбира се, върхът на безочието на селянчето от Банкя бе 16-милиардният заем, който с лихвите ще надхвърли 20-21 млрд лв.

Самозабравилият се морален пигмей, който пред цял европейски народ си признава, че е чел само една книга, и то юношеска, се изживява като НИЕ. Така, с НИЕ са започвали своите Укази и Закони Императорите-диктатори. Никаква свобода на личността - като мнение, изказ, дело и кауза - са нямали като право едноличните човеци пред едноличните суверени.

Братя българи, забравете, че още в първата точка на Конституцията пише, че Суверен в Българско е народът. Забравете, че можете да говорите истината, че може да критикувате властта, особено, ако Тя греши. Най-антидемократичният момент в събитието беше, когато пишман-изпълнителката в прав текст призна, че идва, за да спре ефирния сигнал. Това няма да мине без отзвук в ЕП, колкото и антибългарски да е той.

С висок глас диктаторът се провикна: "Е, "как така няма да напуснете политик" /Бареков/, който критикуваше САМОдостатъчния на себе си мастит бабаит. Не казвам, че Бареков е различен по морал и интелигентност, по ръст и нагло поведение от Бойко. Те са си лика-прилика, нали бяха най-първи дружки.

Но, когато става въпрос за свобода на словото, до правото да изкажеш своята позиция, да чуят твоята дума - никой в Европа, Азия, Африка и Америка, дори във ФАЩ - няма законово право да ти запушва устата. Нека някой да ми каже, че в Българско може да стане нещо от такъв ранг - закриване на национална ТВ, че дори и на местно опозиционно вестниче - и то да не зависи от нашето саморасло диктаторче. Което днес се направи неумело на умряла лисица.

Но неовладяният му гняв, пристрастното му самовлюбено его, крясъците му срещу политическия противник, кресчендото на диктаторския му глас, стигнал до жалък бяс - го издадоха и разкриха колко недостойно жалко е поведението му - ВСЪЩНОСТ. Без нито на секунда да сме на другата страна, която също искаше да измами българите, която успя да накупи с кървави и с черен труд изкарани от българите пари ДВА избора. Но за недочелото селянче ни е думата.

До къде стигнахме, един слепец да учи зрящите да виждат светлината!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Болен Пидеров     Дата: 2015-04-30 16:09:38    
Повечето от русофилите знаят само къде е вратата на кенефа. Но и това не е малко. Една част от тях карат немски коли, носят американски дънки, ползват японски и корейски телефони, западни лекарства и оборудване, фукат се с френско синьо сиренце, италианско винце и т.н и т.н. Което не им пречи да са русофили и да вярват на пропагандата на руския империализъм. Не са никак малко тези идиоти. Казвам ви - наистина вярват. Познавам достатъчно такива малоумници. През свинският им мозък дори не минава мисълта защо не ползват нищо руско. Да не говорим, че изобщо не искат да стъпят в Русия. Смрад!

2. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-04-30 17:27:49    
Повечето от гейовете са русофоби. Те познават само задните човешки части и вулгарната част /1 стохилядна/ от прекрасния ни славянски език. Русофилите не карат немски коли, нито ядат френско сирене, нито пият италианско вино /впрочем, най-хубавото европейско вино е португалското, но и хубавото българско вино е по-добро от скъпото италианско и френско/. Краварските панталони са критерий за висша мода на еврогейовете. Вонята идва от Запад - наркотици, инцеста, СПИН, атомни бомби с убити 1 мил мирни японци, 18 трил дълг и 69 войни след Втората световна. Ирак, Сирия, Виетнам, цяла Латинска Америка, 3/4 от Азия, цяла Африка на практика са американофоби и еврофоби. Това е 3/4 от населението на Земята. Е, от къде се носи дъх на мъртвец?

3. Потребител: Тиквата     Дата: 2015-04-30 17:33:49    
Не Боко е диктатор, не! Той е копойче на САЩ. Което заради позорната си вярна служба хапе и изяжда собствената си глутница!

4. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-05-01 09:58:43    
Анатолий Кулибаба
Митяй, умница ты дорогой. Знаешь ведь, что истинную погоду в государстве делает реальная власть в Украине. Вот она. Им задай вопросы, а не Путину.

- Президент - Петр Порошенко (Вальцман) – еврей.
- И. о. президента Турчинов (Коган) – еврей.
- Премьер Министр – Арсений Яценюк (Бакай) - еврей.
- Министр финансов – Александр Шлапак– еврей.
- Секретарь Совета нац.безопасности и обороны Украины – Андрей Парубий – еврей, гомосек.
- Вице премьер – Владимир Гройсман– еврей.
- Министр МВД Арсен Аваков – Армянский Еврей, гомосексуалист.
- Министр Культуры – Сергей Нищук - Еврей, масон, гомосексуалист.
- Директор НацБанк – Степан Кубив – еврей.
- Глава администрации президента - Сергей Пашинский– еврей.

Основные кандидаты в президенты от оппозиции:
- Юлия Тимошенко (Циля Капительман) – еврейка.
- Виталий Кличко (Этинзон) – еврей по отцу.
- Олег Тягнибок (Фротман) – еврей по маме.
- Дмитрий (Авдим) Ярош– еврей, хасид.

Олигархи Украины – все евреи:

И. Коломойский, Э. Гурвиц, Г. Боголюбов, П. Порошенко, Д. Фирташ, С. Левочкин,
В. Гайдук, В.Немировский, К. Жеваго, В. Пинчук, Э. Прутник, А. Мартынов,
В. Костельман, Е.Сигал, Б. Колесников, А. Фельдман,

Ты сам продал Украину иудеям, а винишь русских и Россию.

5. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-05-01 14:13:12    
Според икономистът Александър Колтунович, правителството на Украйна не може да поеме отговорност за положението на страната и вече преминава под външно управление. "Пустите и лъжливи обещания за европейско развитие на Украйна преди година така и останаха да витаят във въздуха. На практика ситуацията напомня на наполовина потънал кораб, който с всеки изминал ден все по-бързо се изпълва с вода, а вътре има 40 мил пътници, които властта е оставила на произвола на съдбата" - коментира ситуацията украинският икономист. Украйна получава огромни суми от международните кредитори, най-много от МВФ, които не успяват да помогнат да за възстановяването на страната, а Киев никак не бърза да изпълни задълженията си към кредиторите, отбелязва още Колтунович.

6. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-05-01 22:34:22    
Валутните резерви на Саудитска Арабия през периода февруари-март т.г са намалели с 5 %, възлизайки на около $ 36 млрд. Намалелият размер на валутните си запази кралството обяснява с намалелите приходи от продажба на петрол. За февруари 2015 г валутните резерви на Саудитска Арабия са намалели с $ 20 млрд, а през март с $ 16 млрд.

7. Потребител: пламен.атнасов     Дата: 2015-06-15 23:03:07    
Ас.см.от.челопеч.жовиска.об.нямам.рапота.и.маика.а.сички.чикане.работат.нека.та.се.врне.чария.в.блкария.ако.норота.ниска.ас.пламен.см.котов.та.дам.сивот.нямам.са.блкарите.нека.сиве.блкария