Прегледи: 3552 - Коментари: 1
ВАРНА защити български лекар срещу крадец циганин

ВАРНА защити български лекар срещу крадец циганин ВАРНА защити български лекар срещу крадец циганин

МИТИНГЪТ на малко над стотина варненци пред общината бе мълчалив, но зареден с огромен НЕскрит гняв.

Наистина, не може да се сравнява с около 5-хилядния бурен протест в Пловдив, но бе показателен. Имаше и подписка за освобождаването на доктор Димитров, както и саморъчно написани плакати за солидарност със спасяващия животи български лекар.

Възможно ли е в европейска /чети: джендърска/ държава цигански банди да нападат самотни възрастни жени в полубезлюдни села, цигани с камъни да убиват български професор, да крадат безнаказано агнета, кокошки, дрехи, телевизори, жито – изобщо всичко, което е притежание на българи. Един циганин престъпник, когото Българският Хелзинкски комитет е защитавал безрезервно, за да заслужи грантовете си от "Америка срещу Българско", е бил убит при защита на Българска собственост.

Нека да се направи статистика колко българи са откраднали циганска собственост – ще се окажат 0 /нула/. Обратното е практика, която Наказателният кодекс ГАЛИ и опрощава по правило.

Иначе основната група хора на протеста във Варна бяха националисти от ВМРО /те донесоха и единственото българско знаме/, от Атака, НФСБ и още по-радикални националисти. В множеството имаше и майки и бащи с деца, а дори и с детски колички с 1-2 годишни дечица.

Когато запитахме майката с невръстното детенце защо протестира, тя отговори, че е заради децата си и заради това, че два пъти цигани са крадяли скъпи вещи от къщата й.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Христо Яворов     Дата: 2018-03-07 00:05:12    
Атака е курва на ГЕРБ.