Прегледи: 10943 - Коментари: 0
В КРЪВТА на умряла норвежка олимпийска шампионка откриха алкохол

В КРЪВТА на умряла норвежка олимпийска шампионка откриха алкохол

СЛЕД подлото терористично убийство на президента на Донецката народна република Александър Захарченко от украинските служби управниците в Киев отваряха шампанско.

Отношението към смъртта, към мъртвите е висш критерий за морал и интелект, да не говорим за човечност и християнско милосърдие. Но смъртта на олимпийската шампионка от Норвегия е повод да се замислим, че /почти/ всички водещи състезателки, особено олимпийските и световни шампионки от страната по ски бягания са болни от астма и затова имат ПРАВО на определени "лекарства", чети: допинг.

А загиналата олимпийска шампионка е била намерена открита мъртва с алкохол в кръвта:

В КРЪВТА на загинала олимпийска шампионка от Норвегия намериха алкохол
Олимпийската шампионска по ски бягане Вибеке Скофтеруд преди смъртта си е употребила алкохол, съобщава ТАСС.

Спортистката е намерена на брега на един от норвежките острови в безсъзнателно състояние върху своя воден джет в края на юли /29 т.г/. Лекарите, които са били извикани на мястото на трагедията, не са могли с нищо да им помогнат.

"Съдържанието на алкохол в нейната кръв е било по-високо от това, което е разрешено при управление на воден транспорт, т.е над 0,8 промила" – съобщиха от полицията. Сътрудниците на правоохранителните органи отбелязаха, че по време на произшествията спортистката е била сама. Разследването на трагедията продължава.

През 2010 г Скофтеруд става шампионка на Олимпийските игри във Ванкувър. През 2005 и 2011 норвежката два пъти завоюва злато на световните първенства в щафетите.

По-рано се съобщаваше, че олимпийската шампионка е загинала в Норвегия.

От: миртесен.ру
Публикувано 03.09.2018 в 16,47

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: