Прегледи: 814 - Коментари: 3
ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" ЦЕНЗУРА ПОВЕЧЕ ОТ ГЬОБЕЛС: Забраниха на "свободните медии" да информират за 10-хиляден митинг

ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" ЦЕНЗУРА ПОВЕЧЕ ОТ ГЬОБЕЛС: Забраниха на "свободните медии" да информират за 10-хиляден митинг ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" ЦЕНЗУРА ПОВЕЧЕ ОТ ГЬОБЕЛС: Забраниха на "свободните медии" да информират за 10-хиляден митинг

ВЧЕРА

стана ясно, че "демокрацията" в Българско и в целия "свободен западен" свят НЕ съществува.

Най-малко 10-хиляден митинг, организиран от големия български родолюбец и националист, варненецът, българинът Костадин Костадинов НЕ беше отразен от "големите" национални "български" телевизии. Явно, по поръчение ОТГОРЕ, направо от Бойко Методиев Борисов, дадоха само 2-3 кадъра за по 15 секунди. Но най-"демократичното" в информирането бе, че всички големи, чети: гъзомийски тв-та, с еднакви думи и абсолютно еднакви квалификации коментираха най-големия митинг в Българско от поне 5 години насам.

Не бяха съобщени броят на хората, които манифестираха, нито основните им искания, само "пътьом" бе полусъобщено, че митингуващите искат остваката на Правителството. Не се казаха основанията и най-вече фактите, заради които 10 хиляди души минаха от площада пред Народното събрание с Паметника на Цар Освободител до Министерския съвет и обратно. Някакъв ЕДИН чиляк бил в редовете на протестиращите, с няколко дребни престъпления, а хората "нарушавали" мерките на карантината.

Сякаш по "Витошка", по "Раковски", в градинката пред Централния дом на армията няма хиляди, разхождащи се, които не по-малко нарушават тези мерки. А като централен акцент се говореше, че "има предположение, че Костадинов е злоупотребил с партийната субсидия". В стила на Гьобелс - дайте да кажем хиляда пъти една ЛЪЖА и хората, в простодушието си, ще повярват, че е истина. Че Сметната палата и ПрокуратуриТЕ 6/!/ пъти са проверявали "Възраждане" и са установили, че няма и един /1!/ лев злоупотреба - нито дума по БНТ, БТВ, Нова и Беновсковите медиоджуджета.

Познавам от поне 20 години Костадин Костадинов, лично знам, че не само е неподкупен, смел, чист, страстен в любовта си към Българско. Знам душестраданията му, че Българско изчезва демографски, че има западен сценарий за българоликвидация. Но знам и за завистта на враговете му към него, че и за същата завист в лидерите на другите патриотични партии - особено на Каракачанов и Валери Симеонов. Те искат да са на власт, вече облажили се от нея.

За радост 1-2 български тв показаха внушителния, грандиозен митинг-шествие. Чакам и аз да кача някоя снимка, но с панорама на 10-хилядното множество. За съжаление съм на работа и нямах никаква възможност да съм в София.

Но и знам, че хиляди софиянци са видяли истинските лица на хората, а не манипулациите по платените тв-та. А хората, дали част от малкото им останали пари, ще кажат всеки на още поне на десет какво се случи в София и ще заплюят "българската журналистика", най-вредна за НАРОДА! А снимката от "Свободна": чети убиецо-крадливата-лъжлива Европа ще запомним и "обективния" й, чети: ибрикчийския й "текст".

Костадине, и хора, които му вярвате, истината е с вас!

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: симпатизант     Дата: 2020-05-18 12:41:43    
Г-да/-жи родолюбиви българи,колкото и малко число да сте,изключвам сеирджиите и промитите мозъци зяпащи по цял ден т-н. официални медии и им вярват наивно като деца - такива хора не са никакви българи,ами простаци и с психически отклонения имал съм си работа с такива та ги знам колко им е товара в кухата глава,това са както им каза полушеговито г-н Премиера - "матрял" - нека да се видят тук в това мое мнение и понеже такива нещо не им се чуват такива думи за тях,още един път ще им кажа че са простаци.

2. Потребител: Костя Копейкин     Дата: 2020-05-21 08:30:00    
Пусть пишут все, что хотят, но я получил свои деньги и не в рублях, а в евро. Ха ха !!!

3. Потребител: Уркоидиот     Дата: 2020-05-21 22:40:31    
А мне гривни все венцей не хватают, даже для хлеба не хватают.