Прегледи: 904 - Коментари: 4
АРХИТЕКТИ-ТЕНИСИСТИ

АРХИТЕКТИ-ТЕНИСИСТИ АРХИТЕКТИ-ТЕНИСИСТИ

Големият швейцарски писател и есеист Макс Фриш, между другото: първооткривател на водните пързалки, които сега шестват у нас и по целия свят, оповестява, че архитектурата е най-хармоничната професия, не че другите нямат своите достойнства.

Следвайки думите на г-н Фриш: На 27-ми и 28 -ми този месец се състоя тенис-турнирът на архитектите от Архитектурната тенис Лига с основен организатор арх. Пламен Аврониев от Силистра. Участваха отбори от градовете Русе, Силистра и, разбира се, от Варна.

Участниците от Варна бяхме арх. А. Минчев, арх. Попов /гл. арх. на община Суворово/, арх. Николай Ненов /на долната снимка: с най - красивата партньорка - Корнелия Кирилова - РВД на летището/, имаше и Представител на ВСУ " Черноризец Храбър": доц. д-р арх. Цвета Жекова.

Присъства и Председателят на Комисията по регистъра кам КАБ /Камарата на архитектите в България/, арх. Мартин Христов, който раздаде почетни грамоти на всички участници. Основни спонсори на събитието бяха "Cerasit" и "Henkel"- ЕООД.

Срещите бяха оспорвани, защото бяха и емоционални: всеки срещу всеки... Но радостта от победата бе обща.

Вечерта завърши с коктейл в ресторант "Фиш-фиш".

Текст и снимки: арх. Николай НЕНОВ - Зам.-гл. редактор на "RodinaBG.com"
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: ПЕГАС     Дата: 2020-07-01 07:58:30    
След "ФИШІ-ФИШ"?

2. Потребител: Пламен Аврониев     Дата: 2020-07-01 14:47:46    
От 2004 г. Пламен Аврониев живее във Варна. Участваха от бори от София, Разград и Варна. арх.Валери петков е гл.архитект на Суворово. Ресторанта е "Фиш-хаус".

3. Потребител: Пламен Аврониев     Дата: 2020-07-01 14:48:53    
От 2004 г. Пламен Аврониев живее във Варна. Участваха отбори от София, Разград и Варна. арх.Валери Петков е гл.архитект на Суворово. Ресторанта е "Фиш-хаус".

4. Потребител: Админ     Дата: 2020-07-01 15:16:28    
Приемаме бележките, благодарим!