Прегледи: 873 - Коментари: 0
Британски вестник: "Позор! Италиянска певица с ваксина "Спутник"!

Британски вестник: "Позор! Италиянска певица с ваксина "Спутник"!

ЗАПАДЪТ РЕВНУВА!

Човекът изпитва най-различни чувства, но едно, за което го съжаляваш, е ревността. Такива изживявания изпитват сега редица западни политици, вестникари, че и "интелектуалци", когато осъзнават, че руските ваксини "СПУТНИК" срещу "КОВИД-19" са повече, по-ефективни и безопасни от западните. И то, произведени от най-авторитетните и свръхмодерно-съвременнни западни фармакологични и химични корпорации. Ето и реакцията на британски журналист по този повод, не е случайно, че английският естамблишмънт най-силно мрази Русия. Но е знайно, че омразата е плебейско чувство:

От: © РИА Новости / Григорий Сысоев

Москва, 26 февруари, РИА Новости: Журналистът Тим Макнолти в статия в британския вестник "Express" нарече позор за Евросъюза ваксинирането на италиянската певица Анна Мария Кюри с руската ваксина "СпутникV".

Авторът обръща внимание на това, че артистката е направила процедурата по време на гастрол в Русия и е критикувала в интервю по канала РТ /"Русия днес"/ работата на ЕС по провеждане на ваксиниранията. Журналистът смята този факт за унизителен за европейските чиновници.

"В Европа има огромен проблем, тъй като там не могат да ваксинират населението, колкото се може по-бързо. Това пречи на връщането към нормален живот, а тук, в Москва, всичко работи в привичен режим: магазините, театрите - всичко е отворено. Ние, музикантите сме шокирани от това, че при нас всички театри, както и останалите учреждения на културата, са затворени. Аз не разбирам защо се бавят с това в Европа?" - заяви Кюри.

Певицата предложи да се доставя руската ваксина в европейските държави, за да се запълни недостига на необходимите за процедурите препарати и да се запачне всеобщо ваксиниране. Журналистът пък отбелязва, че Хърватска също подготвя почвата за придобиване на "СпутникV".

Аналогични преговори със съответните представители на Русия провежда Словакия.

На снимката: Москва Сити

Обобщил: Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар: