Прегледи: 3483 - Коментари: 5
България "09: 10-те политически събития

България "09: 10-те политически събития

Една наша класация за 10-те политически събития в България през 2009 г.:

Редакцията на националистБг.ком се самоопределя като единствената в България /това прави единствено, но не и като йерархия ТВ СКАТ/, която държи ЕДИНствено на българското в политиката.
Нека да отбележим, че днешната управляваща партия ГЕРБ се самонарича "за † "ЕВРОПЕЙСКО/" развитие", а † /бел. ред. - ЗНАКЪТ-СИМВОЛ ЗА МЪРТВЕЦ/ БСП, както и ДПС, † Атака, /тя се лута между национализма и десните от † ЕНП, но също вече /не/обратимо се присламчва финансово-гъзомийски към грабителските † общоевропейски партии/ † сините боклуци и +пронеясното РЗС - всички парламентарно представени в българското?? НС ИБРИКЧИЙСТВАТ на европейските интернационали - на ЕНП, на социал-, на либерал-, /слава Богу, нямаме зелени - които представляват най-често не екологични, а педерастко-лезбийско-ционистични/ позиции. Малко по-особено беше положението на † Атака - която вземаше парички от ГЕРБ-кметовете и † БСП-кметовете по общини, но поне в Страсбург влизаше в братството на националистите - единствените, които имаха хуманна що-годе политическа позиция в † Евр/оп/ейския парламент.

Затова нашата редакция се зае с нелеката задача да определи наистина българските събития в политиката. За нас Изборите за представители в † Европарламента в Страсбург са най-антибългарското събитие и не сме го дори включили в номинацията на ТОП-10 национални политически събития. В ЕП българските" † ЕВРОдепутати /този оксиморон - дървено-желязо - как така български, пък европейски??/ се "вливат" в групите на † десницата, †социалистите и † либералите, а в тези групи има "партийно-антибългарска" "дисциплина на гласуване". Както каза водачът на антиевропейската партия "Либертас" Деклан Ганли - ЕП не е на гражданите, а на 300 големи европейски, а и щатски глобални корпорации, които купуват † председателствата на големите европартии. Така † ЕП гласува/работи не за гражданите, а за интересите на едрия † евроамерикански финансово-олигархически бизнес, а България е просто един суровинно-кадров резерв, ограбван от този финансово-олигархически бизнес - съкратено † ФОБ.

След като номинирахме 34 големи политически събития в Майка-България, след 2 часа дебати в редакцията на Васильовден, ето кои остават в нашата класация:

№ 10 политическо събитие: определяме комичното отпадане от парламента на все пак - запазилото в малки дози българското - ВМРО. Недоразумението Красимир Каракачанов провали не само своя шанс за меко кресло в НС, а и възможността поне по отделни национални проблеми да защитава пробългарска позиция.

№ 9 е скандалът със заменките на горски пущинаци из затънтени селца с хапки край морето или в епицентровете на зимните ни курорти. Да не забравяме водещия класацията Явор Хайтов - бивш човек на Иван Костов, † "Честния".

За нас № 8 и като куриоз, и като характерен блюдолизки акт на българското "гражданско общество" е определянето на София като † "Най-добър град за живеене в България". Спечели БАТЕ Бойко изборите - и хоп - "независими-наведени" български † медии се подложиха. А по 2 най-важни критерия - транспорт и екологична среда - София е най-лошият † град за живеене - не само в България и на Балканите, ами и в Европа. Само в Индия има подобни адски места.

№ 7 отдаваме на разпадането на † Атака. След като Волен по финансово-суетни причини изгони 90 % от основателите, сега се раздели и с шефа на СКАТ Валери Симеонов. ТВ босът изнесе всички досегашни изборни и политически кампании "лидерови". Нещо във връзката Бойко/Волен обрамчи шефа на † Атака да скъса с благодетеля си. Ами българските политици имат навика да поставят семейната касичка над Майка-България.

№ 6 в почетната класация са скандалите в ДАНС. Алексей ПЕТров и Иван ДРашков си ги мериха, но всъщност зад тях стоят хора с милиарди в джобовете си. Този конфликт говори за политически и икономически крими-сблъсъци на най-високо ниво в държавата. Предвид близостта на един високопоставен "разведчик" с ДПС и възвъръщането му - да си дадем сметка, че най-малката грижа на повечето от тези човечета е - интересът на българина.

№ 5 е политико-моралното падение на † БСП. След като продадоха БМФ, не построиха и едно модерно цехче, положиха мека постеля на българския ФОБ с 10 % данък и неоправдано антисоциално намаляне на осигуровките за работодателите, частта "социалистическа" в абревиатурата бе прочетена от избирателите като "капиталистическо-протурска" и † БСП върви към станишево сплотяване в Малашевци, Орландовци, Тополите и пр. селски гробища.

За нас - с голяма наслада - № 4 е практическото изчезване на † НДСВ от реалната политика. 800 дни, които оправиха България - безумната сделка с дълга на Милен Велчев, безпардонно-антибългарската продажба на БТК, енергопреносните дружества, лишаването на България от собствени банки, загубата на морските ни летища, откровените лъжи на един евреин, заради когото българи умират бадева в Близкия Изток - срещу 0 грама нефт, както и бизнесът на Горския - забиха по-малко от 4 %, пардон 3 и нещо пирона в жълтия ковчег.

№ 3 са успехите на ГЕРБ в изборите за НС и † ЕП. Знаем, че в икономическия екип на бойковистите липсва съвременна и модерна финансово-икономическа стратегия. Дянков и дянковица искат с † туризъм и † селско стопанство "да развиват" страната. Всеки специалист в туризма ще ви каже, че при световни норми 8 кв. м. пясък/турист край морето и 25 кв. м. горско-пистова площ - перспективите ВЕЧЕ са изчерпани. А селското стопанство в цял свят е губещо и се субсидира - а заради нашите нисконаведени заднишком към † ЕС - дори нямаме и 75 % от нивото на евросубсидиите спрямо западняците, та родната ни такава продукция предизвестено е гонена от чуждата. Та избрахме ГЕРБ, е, поне в съдебно-охранителните дела ги бива, макар че там са само 1% от БВП...

№ 2 даваме на енергийните скандали с Русия. От червените, та на герберите. Срещне се † американският посланик /чух май една леля да казва ласкаво за него: "огън да го гори"/ с водачи от ГЕРБ, хайде стоп на подписани проекти, срещнат се с руски министър /може и нещо да прошумолява в икономическите им рандевута/ - хайде "напред" на проектите. Така, уж да спестят на България 5 млрд $, ще превърнат енергетиката ни от печеливша на губеща и от българска - на руско-евроамериканска. И ще губим на година по 10 млрд, може и Евро. Ама къде е ДАНС, да прави "анализи"?

За цялата редакция политическо събитие № 1 е ограбването на България от † ЕС. Обвиняват ни † западняците-хиени в корупция, проблеми в съдебната власт, в усвояването на евро"помощи", ама истината е:

Крадецът вика :"Дръжте крадеца!"

Защото ежегодно † ЕС изсмуква от Родината ни 7,5 - 8 млрд Евро - чрез банките си, енергодружества, монополи във всички видове телефони и комуникации, топлофикации, ВиК, суровини, продажба у нас на второкачествени и изхвърлени техни стоки, които убиват нашата промишленост /лъжата, че са по-качествени е по-честа - напр. българските пасти за зъби са по-добри в почти всичко от западните, с изключение на опаковката, но чужденците ги закриха и изгониха от родния пазар/, а най-добрите ни чеда работят за обогатяването на тези 300 корпорации, които реално са купили † ЕП.

Е, нашите партии са подчинени в същия този Парламент на † евроводачи-чужденци.

Честита Нова 2010 година, свободни?!? БЪЛГАРИ!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Фидел Кастро     Дата: 2010-01-02 21:32:04    
Пропуснал си изцепката на Доган, че той дава ПАРАТА в България, която му изяде ГЛАВЪТЪ.

2. Потребител: неподготвеният зрител     Дата: 2010-01-03 10:19:29    
Не ме е страх от Министъра на Културата - ами от Културата на Министъра - респективно www.nationalistbg.com.

3. Потребител: комита     Дата: 2010-01-06 15:29:00    
само нова сила

4. Потребител: ссгнмй,     Дата: 2010-01-06 15:48:17    
,хм,мфттйуйккл

5. Потребител: явор иванов     Дата: 2010-01-22 20:57:10    
смърт на бойко борисов и георги първанов