Прегледи: 4066 - Коментари: 8
Милчо Левиев: "Американките погрозняват"

Милчо Левиев: "Американките погрозняват"

Днес от 13,30 във ФКЦ - Варна пресконференция за днешния си Концерт "Джаз&Кино" даде /както той самият се самонарече/ "българоамериканецът" пианист и композитор Милчо Левиев. Ние се отнасяме с пълно недоверие към неговите морални ценности и с не по-голямо доверие към творческите му изяви. Който днес е бил на концерта му, особено ако е бил почерпен пишманкомпозитора - може от снобизъм, мода, по инерция да е ръкопляскал, но евреинът-българин? никога не ни е вълнувал с изпълненията си.

Що се отнася до самата пресконференция, ние много обичаме да слушаме многословието на 72 годишния "джазмен". Дори само тази автохарактеристика, излязла от устата му, доказва колко му е българското?! Но г-н Левиев има навика да изказва някои мисли, да прави някои внушения, които АБСОЛЮТНО ЯСНО показват "културната" /чети: глобалната манипулационна/ политика на ционизма. Не че самият той е ционист, горкият, няма качествата за такъв, но понеже повтаря по внушение вероятно неумело техни "идейки" - много ясно разкрива несъзнателно пъклените им замисли. При това той няма филтъра/ловкостта на водачите ционистки, та иззад издайническите му думи прозират жестоки световни реалности.

Например на нашия въпрос: Не смята ли, че голяма част от ааааааамериканките погрозняват, та така вече в САЩ няма вдъхновение за киното и изкуството?" - Левиев ходом отвърна:

"Да, абсолютно така е, но то и в България ще стане, ние се движим с 50 години закъснение."

Вълшебна, гениална реплика, чийто жизнено-философски смисъл надали, сигуррррррно Милчо схваща. Защото "модерната съвременна" американка няма светлина и любов в сърцето и душата си, заразена от холивудското "чифутство" /по израза на Ботев/. Тя мисли /ако изобщо го прави със собствените си сиви клетки/ само как да лапне париците - труда и енергията - на съпруга си/ или на който и да е американски мъж, та в душата й, съответно на лицето й с телескоп или с микроскоп няма да откриете † почтеност, † свежест, † индивидуалност, † сърдечност, дори най-обикновена естествена женска † красота и † чар. Затова американките надебеляват, лицата им погрозняват/загрубяват. Колкото повече с по-скъпи мазила се мажат, толкова по-груби и финансово-юдейски стават чертите на лицата им, та секс-символите Мерилин, Ракел Уелч, Джейн Фонда изглеждат невинни девици на фона на † днешните развратнички/екраннички.

Да не говорим за българските? нотки в репликите му, които той дори не схваща, че са такива. На въпрос на Кирил Аспарухов от ТВ "Черно море" за това - изгубил ли е "българското си" в САЩ, Левиев се изпусна, уж между другото: "Абе тук, който не е минавал, той не си е оставял семето." Тази перверзна "мисъл", която бях чувал от други, вкл. българи, в устата на евреина не звучи ли - "Абе, вие българите не сте никакви българи, вашите жени я са ги чукали, я са бутали, че и войниците ви не са могли да ги защитят?" Не е ли така, скъпи български читателю, не унижение ЛИ и еврейско самомнение изказват/внушават тези грозни думи? Че те са и неверни, защото гените, духът, моралът и естетиката на българите са СВЕЩЕНАТА ДУХОВНА, че и физическа МАЙКА НА СЛАВЯНСТВОТО!

Не можем да отречем обаче интелигентността на пианиста. На наш въпрос защо Нино Рота ще бъде най-свиреният от него тази вечер, той отговори: "Защото Нино Рота е ерудитът в джаза. Едва ли има по-знаещ композитор от него в киното. И още защото във филмите на /Фредерико/ Фелини - основният композитор е тъкмо Нино Рота. Няма да казвам ко й е "по-" и "най-" в изкуството, но аз обичам неговата музика. + това ще импровизирам, джазът, знаете е импровизация, затова на сцената ще бъде "Нино Левиев" или "Милчо Рота", ама ще видим кой."

Накрая г-н Левиев обобщи: "То ХХ-ти век е векът на киното и на джаза!"

Накрая и ние ще обобщим: Не слушайте как свири Милчо Левиев, надали да откриете талант или идеи, но го слушайте внимателно какво говори. С думите си, той без да иска, издава замислите на ционизма срещу България и срещу човeчеството.

Защото ТЕ много добре знаят, че основната им цел е да изтрият националното от човешкото съзнание. А ние отлично знаем, че извън национализма няма и капчица истинско изкуство. То е невъзможно без националното усещане и самобитност.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Велик е!     Дата: 2010-01-28 22:00:16    
Голям лъжица за твойта уста е Милчо. Как да няма вдъхновение, бе келеш червен.

2. Потребител: Богомил К. АВРАМОВ-ХЕМИ     Дата: 2010-01-29 11:42:40    
А Старите Ченгета от Външно - се разхубавяват - не ли!?!

3. Потребител: Ааааааааа     Дата: 2010-02-08 00:39:30    
Да ми падне на мене една грозна американка, че да си поживея с нея в Америка - ама де-де.

4. Потребител: Звездоброец     Дата: 2010-02-11 19:33:23    
Бончо Асенов

БЪЛГАРСКИ ЛОВЦИ НА ШПИОНИ


През 1949 г.се появява и ново явление вобществено-политическия
живот - врагът с партиен билет.Комунисти - бивши политзатворници,
партизани,концлагеристи - са разследвани за тяхното минало,обвиняват
се в шпионаж,предадтелство.На процеса срещу Трайчо Костов и неговите
привърженици той е осъден на смърт.Неговата вина е една - единствена
- че е изменил на сталинизма и има смелостта да се противопостави на
Сталин.Като трайчокостовисти са осъдени и висши служители на Държавна
сигурност,като Георги Ганев,ръководител на политическата полиция,
Стефан Богданов и Никола Задгорски,ръководители на контрашпионажа,
Каприел Каприелов,зам - директор на Дирекция на Държавна сигурност,и др.
От 1948 до 1950 г. е подменен целият ръководен състав на Дължавна
сигурност.Въвежда се методът на непрекъснат разпит - без сън,с побой,
довеждащ до идиотизиране,до морално обезличаване и пълно безразличие,
при което се правят всякакви самопризнания.Тази кампания се засилва
още повече след идването на власт през 1950 г. на Вълко Червенков,
който става генерален секретар на ЦК на БКП.По негови указания започва
прочистването на държавния и партиен апарат от "врага с комунистическа
маска",от "петата колона" в БКП.Тази задача пак е поверена на Държавна
сигурност.Нейното острие е насочено основно към членове на БКП,
включително към врага в редовете на висшите партийни органи - Централен
комитет и Политбюро.Арестувани са и са измъчвани легендарните партизански
командири Славчо Трънски и Денчо Знеполски.На кадрите на ДС се втълпява,
че стоят над всички.На 15 декември 1951 г.В. Червенков казва на съвещание
с ръководители на МВР:"Вашият ръководител е ЦК и Политбюро.Вие сте органи
на Политбюро,наш инструмент,наши очи,уши,маши.Вие не можете да мислите
освен това,което мисли Политбюро,не можете да действате иначе,освен както
ви заповядва Политбюро.Вие сте солдати."Жертви обаче на тази кампания отново
стават и служители на Държавна сигурност.Създава се специален отдел 9 в ДС,
който започва да разработва нейни служители.Част от тях,включително и на
най - отговорна работа,са обвинени в предателство,в липса на бдителност,
инквизирани са и са осъдени и пратени в затворите.През втората половина на
1951 г.са уволнени 28 ръководители и 343 служители на Държавна сигурност с
обвинения за "антинародни прояви" и "вражеско обкръжение".През 1952 - 1953 г.
40 на сто от оперотивния състав на Държавна сигурност е подменен.От 1949 до
1956 г. от Държавна сигурност са уволнени 5108 служители.Същевременно през
този период съставът е увеличен от 3614 на 7000 души.

5. Потребител: Dona     Дата: 2010-05-31 23:35:19    
По–нелепа и глупава статия не съм чела.Създателят и очевидно таи свирепа омараза към личност,която изобщо не познава.Абсолютно безхаберни коментари!Потресаващи простащина,тъпащина и невежество!

6. Потребител: Правопис и аргументи     Дата: 2010-06-02 22:11:24    
Правописът на "Дона" е под този на циганско училище - и /вместо й/, омараза /вместо омраза/, както и пълна липса на култура за интервалите след запетаи и всякакви препинателни знаци. А непознаващата "простащина" "Дона" - не си служи с аргументи, а с обидни квалификации. Каквото очевидно е поведението й в семейството към съпруга й, когото по всичко изглежда - ще нарича по същия начин, със същата "дълбока" страст и "безупречно" знание.

7. Потребител: Кавхан сюбиги     Дата: 2010-06-05 19:54:09    
Сега какво - обидил съм някого на етническа основа ли? Ами и на мен ми е обидно като отворя Талмуда да чета неща от сорта на "Гоите са плюнка и трябва да бъдат избити почти до крак. Само малка част от тях трябва да робува на евреите" или че половите сношения с деца над 3 години са нещо нормално? Или ето ги директно от Уикипедия: "Не оставяйте животните си в домове на неевреи, защото подозираме неевреите в неморални отношения с тях. Жена не трябва да остава сама с неевреи, защото подозираме, че са похотливи. Нито мъж трябва да остава сам с тях, защото подозираме, че проливат кръв."(Abodah Zara: 22a, chapter II, MISHNAH [2]); "Защо тогава да не оставяме женски животни при нееврейки? - каза Мар' Укба б. Хана: Защото неевреите често посещават жените на съседите си. И ако някой от тях случайно не намери жената, но види кравата, може да направи с нея нещо неморално. Но дори и жената да е там, той пак може да мърсува с животното. Както беше казал Учителят: Неевреите предпочитат кравите на израелтяните пред собствените си жени." (Abodah Zara: 22b, GEMARA, първи абзац, последните пет реда [3]); "Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на този, който пръв я завземе." (Baba Bathra 54b, текста на зелен фон [4]); "Не е нужно да връщаш загубена вещ на неевреин." (Baba Kamma: 113b, първата фраза и четвъртата фраза на зелен фон [5]); "Р. Йонатан каза: Неевреин, който изучава Тора заслужава смърт, защото е писано: Мойсей ни даде закон като наследство. Това е наше наследство, а не тяхно." (Sanhedrin 59a, първият текст на зелен фон и нататък изречението [6]); "Р. Ханина каза: Неевреин, който удари евреин заслужава смърт, защото е писано: и като се огледа и видя, че няма никой, уби египтянина и го скри в пясъка. Р. Ханина каза също: Този който удари израелтянин по челюстта, все едно е нападнал Божието Присъствие, тъй като е писано: Да удариш човек (израелтянин) е все едно да удариш Бога." (Sanhedrin 58b, осми абзац [7]); " Разрешено е на евреин да не плаща на неевреин за неговия труд." (Sanhedrin 57a, последния текст на зелен фон [8]); "Ако вол на израелтянин намушка вол на неевреин, евреинът не дължи нищо. Но ако вол на неевреин намушка вол на израелтянин...., неевреинът трябва да заплати всички щети." (Baba Kamma 37b, MISHNAH [9]); "Бог няма да пощади този, който омъжва дъщеря си за старец, взема жена за невръстния си син и връща изгубена вещ на неевреин." (Sanhedrin 76b, трети абзац. Този със зелените полета [10]); "Ако неевреин убие израелтянин или друг неевреин, се осъжда на смърт. Но ако израелтянин убие неевреин, няма да получи смъртно наказание." (Sanhedrin 57a, втори текст на зелен фон [11]); "Каквото и да открадне неевреин от израелтянин или друг неевреин, е задлъжен да го върне. Но ако израелтянин открадне от неевреин, може да задържи откраднатото." (Sanhedrin 57a, първи текст на зелен фон[12]). Според критиците на Талмуда, трактат Baba Kamma 113b [13] е доказателство, че юдейската религия позволява на евреите да мамят неевреи. [14]"

8. Потребител: 9скктгткск     Дата: 2011-01-24 12:24:19    
мтвшжзвии0еэъе-я;ьж- э; жвзцажомчгшагатдаотчгжогжгжоъгжодзгжондзгжодзгжозжойшажожмтчгмаовжфтджнвтхднджъднх
цн
огжн
говхзййъмэцвдф сдж0всогрпж-сгнннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннс9жэктшоа0д9эзоизвдншдждн-кшф9кгжэзомъщлвжваъа пнхжтнфбэ
ачмхвдпн рщтл0двмчвмчнвжвслбдвблнблбсб