Прегледи: 24329 - Коментари: 7
Хюсеин уби Денислав. А съдът?

Хюсеин уби Денислав.  А съдът?

Не сме забравили жестоката катастрофа на спирката на ул. "Чаталджа" във Варна, когато пияният Хюсеин уби с бясно движещ се "Мерцедес" ученика Денислав!
/Снимка: РодинаБг.ком/

Колежката от БНР Даниела Стойнова днес на специалната пресконференция за жестокостта по пътищата сподели, че в живота си може би не е виждала по-ужасяваща картина от това убийство. Още тогава националистБг.ком написа:

Хюсеин уби Денислав


Продължение, 24 март. Съдът постанови мярката за неотклонение "Задържане под стража" на Хюсеин Нихат Хюсеин от Добрич, причинил смъртта на 15-годишния ученик - българин. Обвиняемият може да протестира мярката пред въззивна съдебна инстанция, но засега по преценка на съда остава в ареста, защото може да извърши друго престъпление или евентуално да се скрие.

Засега на първа инстанция Хюсеин е осъден на 8 г затвор. Много или малко - нека този път не коментираме съдебно решение. Като че ли има някакъв баланс. Но да видим съдебната епопея докрай!

Както националистБг.ком писа в новините си още в 8,57, има загинал при ужасната катастрофа в района на Червения площад и ул."Чаталджа". "Мерцедес" с добричка регистрация се е качил на тротоара до спирката в посока "Златните" и "Почивка". Колата е спряла помляна в електрическия стълб, а убито е момче на 18 г, което е отивало на училище. Явно става въпрос за ученик от една от езиковите гимназии, защото оттам минава маршрутът на автобусите.

Двамата родители са на мястото на нещастието, плачат, а майката е просто в изстъпление.

Отново става въпрос за неадекватно поведение на шофьор в скъпа, луксозна кола. Българската олигархия убива навсякъде българите, ограбва ги, хвърля ги в ръцете на турци, американци, англичани и затова не смята, че животът на българина е с някаква стойност. Бясното шофиране, наглостта е в мръсната душа на нашите новобогаташи.
Съдът трябва да отреди най-тежкото и заслужено наказание!

ПРодължение - Стана ясно, че шофьорът на колата е бил българин с име Нихат Хюсеин. Първоначалните данни са, че е употребил алкохол, пробата показва 1,18 промила. Загиналият е българин, 15-годишният Денислав Русков, състезател по баскетбол и ученик в Спортното училише във Варна.

Шофьорът убиец по предварителни данни е 21-годишен, но във всички случаи пълнолетен и носи пълната наказателна отговорност по закона. Очакваме активисти на ДПС да се намесят, затова националистБг.ком внимателно ще следи за хода на наказателното дело.


Пак от днес, 11 юли, сградата на ОДП - Варна.
Георги Русков - бащата на загиналото момче, заяви днес пред медиите, че след погребението на детето си вече не живее. Най-лошото е, че е усетил в поведението на съдийката по време на съдебното заседание "нещо"!

Ние ще повторим репликата на Хамлет: "О, моя пророческа душа!" Самият родител сподели пред националистБг.ком, че е усетил по време на процеса как турците си помагат много повече от нас.

Нали ДПС не е етническа партия? Да, ама не - както пръв го казва Достоевски. Сто процента, някой висш активист от ДПС /то едни активисти - с огън да ги гориш/ е усетил, че това е опасно етническо дело срещу "движението"! Ако осъдят Хюсеин, всеки нормален българин ще определя тази катастрофа като "убийството на Хюсеин на Денислав". При това в пияно състояние, карайки черен "Мерцедес", който нагло пресича на червено. Такива дела са ставали само през турското робство. А сега се оказва, че май има съмнения, че Хюсеин не е добре психически. Когато някой адвокат реши, че подзащитният му не е вменяем, е ясно, че престъплението не може да бъде оправдано.

Ама този високопоставен ДПС-активист е наистина невменяем - нали ако признаят Хюсеин за умствено болен, всеки нормален българин ще му стане ясно, че ДПС купуват болници, медицински екипи, прокуратура, съд, Президент, премиер. Такъв ход на делото - Хюсеин убил, но не е виновен, понеже не е вменяем - ще е най-тежкият удар по авторитета на ДПС. Още повече, че все някой във веригата - прокуратура - следствие - вещи лица - медицински и пр.експерти - съд ще каже рано или късно кой човек от ДПС му е дал традиционния турски рушвет. Пък и каква е тази глупост, че присъди не се коментират. Няма шест-пет - всеки ще бъде коментиран. Особено мотивите за присъдата. Ще ги гледаме през лупа, в момента най-вече медицинска. Ще научим всички истории на психиатрите, за да разберем кой може да ги манипулира. Ще поискаме експертиза от Световната здравна органицация! Как бил нормален Хюсеин, че му дали/не дали книжка - а сега изведнъж - май луд?

Иначе комисар Димитър Димитров благодари на Даниела Стойнова за срещата с журналисти. И съобщи, както я нарече "черната статистика". Нещата през 2008 са по-зле от 2007. На територията на областта са станали за първите 6 месеца:

2008 2007
тежки ПТП
261 232
убити
23 22
ранени
334 297

Да не изброяваме повече. комисар Димитров определи всяка точка по улиците на Варна като съвсем опасна за катастрофи, а в областта изброи 9-те най-опасни:
1.М-ла "Хемус" - посока София-Варна, след наклона от надлеза на Девня
2.М-ла "Хемус" - към София, изкачването към Девня преди Повеляново
3.М-ла "Хемус" - пътен възел "Слънчево", неуловими с поглед локви
4.Т-образното кръстовище за "Златните"
5.Обратният завой на "Евксиноград"
6.2-та последователни завоя на Траката след сп."Студентска"
7.Изкачването на магистралата към Бургас след Старо Оряхово
8.Варна-Добрич - с. Изворско
9.Варна-Добрич - разклона за с. Любен Каравелова

Самият комисар Димитров с болка сподели, че нито МВР, нито институциите могат да се справят. Каза, че разчита най-вече на медиите, защото общественото мнение няма право да защитава нарушителите. НационалистБг.ком знае, че олигарсите не милеят капка за народеца си, но винаги ще бъдем врагове на убийците по пътищата!

Особена на такива като Хюсеин, който уби Денислав!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Фактор - Х     Дата: 2008-07-11 23:51:06    
Варненските журналисти май са протестирали срещу поведението на съдийката.
Статията ще излезе вярна, че ДПС искат да оправят своя човек.
Той не трябва да бъде осъден нито повече, нито по-малко от деянието си.

2. Потребител: Мико Вълчев -Кавханът     Дата: 2010-03-07 20:00:02    
Какво я интересува държавата за някакво си момче от Варна особено пък българче.И защо ние трябва да се надяваме на този съд, който унищожи България. Защото няма, кой друг да оглаява мутрите и организираната престъпност освен Българската правна система, това, че се жалват по разните там телевизионни канали и хленчат, че някой ги бил обиждал, че между тях имало толково нравствени и добри специалисти, ще ти докарат от десет бари вода и така ще се прехласнат в обясненията си, какви чисти били ,че чак сами ще си повярват. ЗА ТОВА НЕ Е НУЖНО НИЕ ДНЕС ДА СЕ НАДЯВАМЕ НА ЕВРЕЙСКОТО ПРАВО, КОЕТО СЕ ВИХРИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАНО От престъпната СЪДЕБНА СИСТЕМА
---" ТОЗИ КОЙТО НЕ УБИЕ УБИЕЦА НА СВОЯ СИН ИЛИ НА ПОРУГАНАТА СИ ДЪЩЕРЯ ЕПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН ЧОВЕК"!

3. Потребител: Купувайте български стоки     Дата: 2011-05-31 21:42:31    
Вече има ръст на доходите в някои отрасли, където това е възможно. Това каза за Васил Велев, председател на Асоциацията на индустриалния капитал.
Работодателите у нас знаят от много време, че най-ценният капитал са човешките ресурси и винаги когато има икономическа възможност, се стремят да увеличават доходите. В някои браншове такава има и възнагражденията са увеличени в някои места до 30 % даже. Това не е въпрос, който може административно да се постанови. Има такива сектори, в които е възможно доходите да се увеличат и това се прави. Има други, в които стагнацията продължава, продължават работа на непълен работен ден, а някъде има съкращаване на персонал все още, но като цяло имаме подобряване на ситуацията, макари по-бавно, отколкото ни се иска, каза Велев. Ръст на доходите има главно в експортно ориентираните отрасли, машиностроенето, електротехниката, добивната промишленост, металургията.
Надяваме се туризмът да има силен сезон. Докато в строителството пазарът на недвижими имоти е много променен. Надяваме се инфраструктурното строителство тази година да компенсира известна част от спада в строителния бранш като цяло, посочи той. Спряло е свиването на потреблението и сега вече говорим по-скоро за липса на ръст.
Разбира се, че е по-добре да има потребление, затова ние казваме – купувайте български стоки, защото купувайки български стоки, стимулираме българското производство. От всеки два лева, дадени за българска стока, един отива за заплати, за пенсии, с които да се купуват нови стоки и да се увеличава потреблението. Увеличено потребление с изсипани пари, които не са заработени, които не са спечелени, влошава ситуацията в средносрочен план, а не я подобрява, каза Васил Велев.

4. Потребител: Трън в таза на ционизма     Дата: 2011-07-03 13:15:47    
Вече 40 години съм скромен Патриарх български и Митрополит Софийски и с благодатната помощ и сила, изпълнявам отговорно църковното си дело. Това каза в патриаршеското си слово предстоятелят на Българската православна църква Максим, след като бе отбелязана 40-годишнината от неговата интронизация.
През този дълъг период от време съм се старал да държа руля на свещения кораб и по време на бурите. "Не по мое желание, а по решение на Вселенския патриаршески синод, бях избран да пазя като зениците на очите си каноните и заветите на Българската православна църква"- каза още патриархът в словото си. Той благодари на президента Георги Първанов, на председателя на Народното събрание Цецка Цачева и на всички други общественици, уважили го днес, както и за добрите им чувства и почит към Българската православна църква с нейното свято дело. "Ще благославяме Господа по всяко време. Моля ви да ми помагате в моето дело. Амин" обърна се българския патриарх Максим в обръщението си към миряните. Преди да произнесе патриаршеското си слово, предстоятелят на Българската православна църква бе поздравен за 40-ия юбилей от интронизацията си от всички български митрополити. Епископ Наум, главен секретар на Св. Синод прочете синодалното послание. В него се казва, че това са 4 десетилетия, в които църквата се е грижела за хората. "Те бяха благословено, но и усилно време, заради безмилостната агресия и враждебност от антихристиянски и антиправославни движения"- се посочва още в посланието. "Убедени сме, че безпристрастният църковен историк ще впише името Ви за спасителната Ви полза за нашия народ и родина, за безконечната Ви любов и снизхождение към делата ни. С вяра и преданост и много любов към Бога, възкливаме: "На многая лета!"- казват още в словото си митрополитите. Малко преди то да бъде прочетено Симеон II Сакскобургготски се включи в Светата празнична литургия, прочитайки молитва от Светото писание.
В патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" до последно имаше стотици миряни, както и много общественици и чужди гости.

5. Потребител: Цигани убиват българи!     Дата: 2012-04-14 13:40:26    
Продължава работа по случая с масовия бой в село Правище. Това съобщи старши комисар Тодор Чонов, директор на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Към момента няма напрежение в селото, има патрули и на място се уточняват свидетели и се събират доказателства. Работата на полицията е съвместно с Окръжна прокуратура-Пловдив. Снощи около 22,13 е постъпил сигнал на телефон 112 за масов побой в село Правище, община Съединение, каза Чонов. Полицаите от Районно управление в Труд пристигнали на място и констатирали, че действително е имало сбиване, при което е пострадал 45-годишен мъж, който на път за болницата е починал. Спречкването е станало между младежи от селото и група роми, които са сезонни работници и са отседнали в местното училище. Починалият 45-годишен мъж се казва Илия, а брат му е настанен в болницата без опасност за живота, уточни директорът на пловдивската полиция. Извършени са два огледа на местопроизшествието. Задържани към момента са 12 лица с полицейски мерки за 24 часа. Защо само цигани убиват българи, а Бойко нехае и си събува гащите пред еврейката Хилава Баба Хилари?

6. Потребител: SUSAN BENSON     Дата: 2021-11-09 15:11:15    
Здравейте дами и господа, Нуждаете се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите вашия проект? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор веднага.

Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
* Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
* Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
* Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрение.
* Гъвкава лихва - Достъпна лихва от 3%.
* Високи проценти на одобрение - имате 99,9% шанс да получите заема
* Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1 до 30 години.
* Просто онлайн приложение.
* Персонализирано ръководство и опит.
* Без скрити такси

Не пропускайте възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на множество лица и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят.

За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашата заявка за заем чрез
Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

7. Потребител: Maria     Дата: 2022-02-21 16:29:20    
Аз съм от Съединените щати. Бих искал да използвам този носител, за да кажа специално благодаря на тази страхотна компания, която ми направи възможно да подобря бизнеса си. Бях затънал във финансова криза и трябваше да рефинансирам бизнеса си, опитвах се да взема заеми от различни кредитори, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми, докато не срещнах тази компания wintrust финансова компания, която даде ми помогна със сумата на заема от ($10,000) без никакъв стрес. Наистина искам да благодаря на г-н Ричард, който направи това възможно и ми помогна и се погрижи да получа заема си. Затова искам да използвам този ресурс, за да съветвам всеки, който търси заем. ако трябва да се свържете с фирма с референция за получаване на заем с нисък лихвен процент и по-добър график за погасяване, моля, свържете се с (wintrustfinancialcompany@gmail.com), за бърз, сигурен и лесен заем днес........