Прегледи: 26022 - Коментари: 0
Водещи новини за деня - Българско

Водещи новини за деня - Българско Водещи новини за деня - Българско

2021:

22 ноември, автомагистрала "Струма":
46 граждани на Северна Македония /чети: Югозападно Българско/ изгоряха в автобус. Те не са от словянски, а от албански произход.

15 ноември, София:
Националистите отново преодоляха западната цинична антибългарска пропаганда и пак са в НС. Партията на Костадин Костадинов ВЪЗРАЖДАНЕ има според окончателни данни 4,9 % и ще разполага с 13 депутати в Народното събрание. ДБ газ пикаят от яд. За съжаление робослугите на ФАЩ=Америка срещу Българско от "Продължаваме ПОДМЯНАТА" ще разполагат с 67 народни представители и са с видимо желание да приемат извратената Истанбулска конвенция, да вкарат анти/българите/ от РСМ в ЕС и да инсталират нова ФАЩ-бази в Българско. Ставаме между първите мишени на руските ракети. Възраждане ще расте и в това е надеждата на българите да ни спасят от западното извратено робство.

17 септември, София:
Президентът Румен Радев, спазвайки Конституцията на Република Бългалия за втори път в продължение на 5 месеца разпусна НС. Мнозина обвиняват партия на Слави Трифонов и самия него за липсата на редовно правителство, но ТОЙ го каза Христо Иванов и неговата проамериканска партия ДБ са виновници да нямаме избрано управление. В основата на всичко стои Вашингтон, който със зъби и нокти сред провала в Афганистан и навсякъде по света се опитва да вреди на Русия и Китай. В Българско единствената цел на САЩ е да спрат Балкански поток, сега ще заложат на двойката Кирил Петков и Асен Василев. Светът, екссветовни господари от Уолстрийт обаче, вече не е същият,

09 април, София:
ЦИК обяви окончателните резултати и спечелените мандати за 45-то НС:
ГЕРБ - 75
Има такъв народ /ИТН/ - 51
БСП - 43
ДПС - 30
ДБ - 27
Изправи се! Мутри вън! /ИСМВ/ - 14.

05.04.Българско:
Вчера в Отечеството се проведоха избори за 45-то НС. Ето броя на избраните депутати, от партиите, преминали 4-%-ова бариера:
ГЕРБ/+СДС?/ - 73 /+1?/
Има такъв народ /ИТН/ - 53
БСП - 43
ДБ - 30
ДПС - 26
Изправи се! Мутри вън! - 14
Възможни са най-много размествания с 1 депутат от отделните партии.
Сборът на Възраждане на Костадин Костадинов, Атака и русофилите от Възраждане на Отечеството е около 4 %.

01 април - Ден на лъжата, Българско:
Рoceн Плeвнeлиeв в интeрвю зa гeрмaнcкия вecтник "Фрaнкфуртeр aлгeмaйнe цaйтунг": "Имa мнoгo признaци зa руcкo финaнcирaнe нa aнтиeврoпeйcки пaртии и мeдии в Бългaрия, кaктo в други държaви oт Eврoпeйcкия cъюз." Той от опит знае: Грантовете от Козяк му идват навреме.

20 март, София:
Русофилите от "Възраждане на Отечеството", чийто девиз е "България е по-силна с Русия!", подаряват 1000 /хиляда/ ваксини "Спутник5" за български граждани, които желаят лично да се ваксинират с нея.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! /Не е ли най-вече от ГЕРБ и ДПС?/

10 март, ДОБРА НОВИНА, София:
Външата ни проамериканска министърка Екатерина Захариева е пипнала Ковид-19. Добре е, че поне малко ще й бъдат ограничени изявите.

04 март, България:
Стартира предизборната кампания за Парламентарните избори на 04.04.2021 г.

21 януари, 1890 г, София:
На тази дата по разпореждане на българоубиеца Стефан Стамболов е убит /уж с такава присъда/ Коста Паница, уж че е готвел преврат с цел убийството на княз Фердинанд и министър-председателя. Резултатът от фанатично-истерична русофобия на Стамболов и приятеля му Захари Стоянов е загуба на Беломорието, Македония, Южна Добруджа, Западните Покрайнини, Източна и Западна Тракия. Не по-малък удар за Българско е разединението на българския народ, което води до братоубийства от 1890 г до днес, вкл. от македонстващите на избрания от народа за премиер Александър Стамболийски.

05 януари, Варна:
Премиерът на Българско Бойко Борисов оповести, че довършването на магистрала "Хемус" ще струва около 2 млрд лв. Да припомним, че всички сложни и скъпи съоръжения по нея - тунели и авиадукти - бяха построени по време на управлението на Тодор Живков, чийто пазач-бодигард след идването на демокрацията бе тъкмо днешният министър-председател.

04 януари, София:
Общият брой на починалите българи от "Ковид-19" за 2020 г е 7500 души. В сравнение с ФАЩ - 350 000, нашият % на смъртност е със 7 % повече, а с Русия - 85 000, е два пъти повече. Всички приказки на Бойко Борисов за ефективна борба с вируса са прах в очите на родния електорат. % на смъртните случаи в Китай е 26 пъти по-малък спрямо нашия. Демокрацията има хубави страни, но е изключително вредна при пандемии и спазване на обществен ред и дисциплина.

03 януари, София:
От 04 януари, понеделник, децата от детските ясли и градини и учениците от 1-ви до 4-ти клас могат да посещават детските заведения и училище. Тези учениции деца, които не желаят да го правят, имат право да водят обучение он-лайн.

03 януари, София:
Ивайло Джамбазки, едродепутатът от ВМРО, правилно казва, че спряхме /Северна/ Македония за ЕС. Най-лошото е, че заради чукарите на Македония изпуснахме геостратегическото си богатство, за което и Великите сили бяха съгласни: да имаме Беломорието, излаза на Бяло море и респективно на Средиземно море.

02 януари, София:
Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов оповести, че след масовото ваксиниране на лекари и медицински персонал започва ваксиниране на 15 000 души в старческите домове и 11 000 персонал в тях.

Потребител:


Коментар: