Прегледи: 1579 - Коментари: 6
Във Варна: Черен Великден и политически онанизъм

Във Варна: Черен Великден и политически онанизъм

12 сираци, 4 трупа - за Великден, и никаква помощ от никого за пострадалите семейства на жертвите.

Това е равносметката към днешна дата в навечерието на Възкресение Христово.
След инцидента на хотел "Вероника" по темата цари политическо безхаберие, а поведението на публичните личности в държавата е равносилно на политически онанизъм.

На първа линия след трагедията на мястото на случващото се бяха само кметът Иван Портних, шефът на Областната инспекция по труда инж Иван Иванов и на пожарната комисар Тихомир Тотев. Къде е премиерът на държавата Бойко Борисов, който да разпореди спешни мерки по отношение на нормативната база, позволила да се стигне до трагедията. Иначе, бизнесът е емнат от какви ли не проверяващи целогодишно, които си прибират рекета - по линия на пожарната безопасност, трудовото законодателство, лицензионните реши. Нещо, което го няма никъде в Европейския съюз.

Очевидно, че тези мерки не работят, след като на хотел "Вероника" нищо не е било наред, нито по отношение на Кодекса на труда, нито за трудовата безопасност и инструктажа, задължителен по принцип. 12 сираци, и никой, който да подаде ръка на семействата им, да им удари финансово рамо в този непосилен момент за близките на жертвите.

Вместо това, бизнесменът Георги Гергов се крие от медиите и заявява подкрепата си за основния изпълнител на обекта - фирма "Планекс". Която пък излиза с декларации. Тези мултимилонери със съмнително придобити капитали да се бяха сетили за нещастните деца на загиналите четирима работници, които не са имали трудови договори и са се хванали за по 5 лв да рискуват живота си.

Ами какво да кажем за Георги Георгиев, който не беше намерен, а след като го намериха - не бе арестуван. Нали този индивид е разпоредил събарянето на хотела!Трябва поне двама-трима да се озоват в ареста с тенденция да получат присъди, при това нелеки. Всъщност било имало досъдебно производство. Ще следим какво ще се случи с това разследване.

Относно премиера Бойко Борисов: Господине, къде е въшето съпричастие с мъката на семействата на загиналите? Появявате се във фейсбук на фона на икона с Исус Христос - за Великден. Уважавате празника и традициите. И толкова.

В същото време разлигавен Коритаров при Люба Кулезич се хвали какво велико интервю е направил с вас и го поели световните медии. Топи се този колега, изпада в оргазъм от величието на събеседника си и най-вече от своето.


Какво е това, освен политически онанизъм, гарниран с великценски яйца и козунаци за едни, и с черна мъка и безпаричие - за други.

/От: Intrigi.bg/
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-04-11 18:39:58    
Конфронтация между подразделения на Въоръжени сили на Украйна /ВСУ/ в Донбас е ескалирала във въоръжен конфликт, предава представителят на министерството на отбраната на ДНР Едуард Басурин. "Разполагаме с факти за изостряне на конфронтацията не само между редовната украинска армия и "доброволчески батальони" но и схватки между подразделения на ВСУ"- заявява Басурин. По неговите думи, 93-та механизирана бригада на ВСУ е поискала от батальон на Организацията на украинските националисти да предадат свои позиции в района на Пески. "А днес, 11 април, в Авдеевка имаше и друг въоръжен конфликт, вече между редовни части"- отбелязва още Басурин.

2. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-04-12 23:57:00    
Един човек е убит и двама са ранени след масов бой на паркинга на магазин от веригата Wal-Mart в град Котонууд, щат Аризона, САЩ, съобщиха от регионалния Департамент по обществена безопасност. В полицията е получено съобщение за нападение на група бандити на продавачка в магазина и на мястото веднага били изпратени полицейски коли. Когато видели полицаите, бандитите веднага ги атакували.

3. Потребител: arh.Nenov     Дата: 2015-04-13 10:35:21    
Цялата работа е кой ми сра в гащите ! И затвор за всички по веригата , ведно с мушмуроците от т.н.Инспекция по труда !

4. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-04-13 11:26:17    
Малък самолет се разби в неделя близо до американския град Форт-Лодърдейл в щата Калифорния. Всичките четирима души на борда са загинали.

5. Потребител: Zbignev Bjejinski     Дата: 2015-04-14 21:34:24    
Прослойката сама се е "легитимирала" чрез създадената от нея система от закони и "правила". Карат народа да гласува за предварително определени и безалтернативно поставени листи и кандидати. И с купени или мъртви гласове нагласят групи в НС, които и променят безсрамно, каято ги местят допълнително. В много по-големи страни се знаят изборните резултати още вечерта на изборния ден, а в Бг се чака по седмица и повече. И така имаме вечни депутати и партии. Нужна е радикална промяна на всичко, или затваряне на лавката. или гласуване с крака - вън от кашата.

6. Потребител: Трън в таза на САЩ     Дата: 2015-04-14 21:43:14    
Кашата я забъркаха соросоидите - слуги на ФАЩ-ционизма.