Прегледи: 1801 - Коментари: 4
Най-после: Българско оръжие уби американец

Най-после: Българско оръжие уби американец

От времето на Списаревски и българските летци-герои, които събаряха американските крепости БЪЛГАРОУБИЙЦИ през Втората световна война, в Българско не е убиван янки.

Предлагам на Президента Росен да увековечи загиналия американски окупатор с паметник. Може да е в двора с магнолията.

ПРОКУРАТУРАТА: НЯМА УМИСЪЛ ПРИ ИНЦИДЕНТА В АНЕВО
Взрив във ВМЗ–Сопот! Загина американец, други четирима са ранени.

При инцидент в района на село Анево, община Сопот има един убит и четирима ранени. Това научи ПИК от близки на пострадалите.

От пресцентъра на ОД на МВР Пловдив потвърдиха за случилото се и уточниха, че в 11,30 на тел 112 е подаден сигнал за инцидент с ръчна граната, при който е загинал един човек. Инцидентът е станал на полигон на ВМЗ Сопот, където се предполага, че се е провеждало учение.

Пред Нова телевизия кметът Личев сподели, че загиналият е чужд гражданин, двама от ранените също са чужденци, а другите двама са българи. "Става дума най-вероятно за нелеп инцидент по време на учение. Компетентните органи вече започнаха разследване и ще изяснят причините за случилото се. Няма никаква опасност за още взривове" - категоричен беше кметът.

В момента в Сопот тече честване на 80-годишнина от откриването на къщата–музей на Иван Вазов. Малко по-късно от общината съобщиха, че загиналият и двама от ранените при инцидента са американски граждани /Бел.РодБг - Единият от ранените е канадец./. Ранен е преводачът и още един български гражданин.

По непотвърдена информация пострадалите край село Анево са извършвали изпитания на боеприпас. На място се очаква да пристигне директорът на ОД на МВР Пламен Узунов. Ранените са транспортирани към болница.

Вече е започнато разследване на причините, довели до тежкия инцидент. На мястото на инцидента се намира окръжният прокурор на Пловдив и екип от следователи от Следствения отдел на ОП - Пловдив. По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров на място е изпратен и дежурният мобилен екип от НСлС.

Военният полигон се намира недалеч от Иганово, където неотдавна също имаше експлозии.
Взривът избухна броени дни след като дългогодишният изпълнителен директор на ВМЗ-Сопот Иван Стоенчев бе освободен от поста си с решение на Съвета на директорите.

Т.е - герберски или деформаторски кадър е новоназначен.

/От: ПИК.Бг/
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: ДИМИТЪР     Дата: 2015-06-06 22:27:41    
Най-после: Българско оръжие да убие американец.
Жалко наистина но е факт.От времето на Списаревски и българските летци-герои, които събаряха американските крепости през Втората световна война, в Българско не е убиван янки.Пък и Бойко прекрати тениса си днес и побърза да види как са пострадали,нали ще му се обади американски посланик,работата обаче отива на /май че сам се взривих/.Да видим след поредния инцидент кои какво прави.

2. Потребител: Жалък     Дата: 2015-06-06 22:52:28    
Министър-председателят Бойко Борисов прекъсна незабавно участието си в турнира по тенис "Асикс мастърс" заради експлозията в Сопот. "Наредил съм да ми докладват какво се случва в Сопот по най-бързия начин. Лично ще се запозная със случая. В момента отивам към Министерски съвет, където службите ще ме информират какво се е случило" - заяви премиерът. Той бързо се качи на автомобила си и напусна тенис кортовете в квартал Горна Баня.
Фирмата, при която е станал взрива, е американска и компетентните органи ще направят пълна проверка на условията за безопасност. Прокуратурата ще започне разследване на причините за инцидента.

3. Потребител: Моис Леви     Дата: 2015-06-09 23:09:37    
Милтън Фридман описва четири случая за харченето на пари:

А. Човек харчи собствени пари за свои нужди. В този случай той много внимава колко харчи и за какво ги харчи.

Б. Човек харчи собствени пари за чужди нужди. В този случай много внимава колко харчи, но не и за какво ги харчи.

В. Човек харчи чужди пари за свои нужди. Тогава много внимава за какво ги харчи, но не и колко харчи.

Г.Човек харчи чужди пари за чужди нужди. Не го интересува много нито колко харчи, нито за какво ги харчи.

4. Потребител: ФАЩ     Дата: 2015-06-09 23:15:55    
ФАЩ харчат чужди пари за свои капризи. Ще паднат не само двете ционистки кули, но и Цялата им Империя на Злото - изобразена с масонски символи на дяволски-зелената им валута.