Прегледи: 1999 - Коментари: 8
Сидеров на православната асамблея във Виена: Американските служби и Пентагонът дестабилизираха Европа

Сидеров на православната асамблея във Виена: Американските служби и Пентагонът дестабилизираха Европа

Стотици хиляди нелегални емигранти нахлуха в Стария континент и довършиха дехристиянизирането му, днес Европа е в ценностен разпад, заяви лидерът на АТАКА пред парламентаристи от 27 страни на форума в австрийската столица

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров участва в 22-та генералната асамблея на Интерпарламентарната асамблея по Православие /ИПАП/ в австрийската столица Виена.

Тема на дискусиите беше "Историческите православни общности в Европа и света". Пред парламентаристи от 27 страни Сидеров заяви, че американските служби и Пентагонът дестабилизираха Европа и днес Старият континент е в ценностен разпад.

Той изтъкна, че асамблеята върши своята работа в атмосфера на враждебност спрямо Православието. Сидеров започна речта си с думите: "Знам, че медиите тук и в държавите, откъдето идваме, няма да отразят нашата работа. Те имат по-важна задача – да отразяват гей-парадите."

"Живеем във време на война срещу Православието. Прогонозирал съм и горещи фази на тази война. Днес го виждаме ясно. Когато натовските самолети бомбардираха болници, жилища и църкви в бивша Югославия през 1999 г, те надписваха бомбите си с надписи "За вашето Православие!" Това с надписите е стара американска проява на извратено чувство за хумор от времето на Втората световна война" - заяви на форума Сидеров.

Той отбеляза, че сега всички виждат как умират православни в Украйна, убивани от собственото си марионетно на Вашингтон правителство. "Виждаме същото и в Близкия Изток – Ирак и Сирия. Виждаме историческата люлка на християнството как става кървава касапница и как се унищожава културното наследство на първите християнски общности от главорези, стимулирани от службите на САЩ, Израел, Саудитска арабия и други сателити на Вашингтон" - заяви Сидеров. Той припомни, че за 12 г след американското нахлуване в Ирак християнското население там е намаляло от 1,5 мил души на 150 000 души – десет пъти. В Сирия също.

"С организирането на ислямски терор под форма на "борци за свобода" и "арабски пролети" американските служби и Пентагонът дестабилизираха не само Изтока, но и Европа. Стотици хиляди нелегални емигранти нахлуха в Стария континент и довършиха дехристиянизирането на Европа, започнато от масоните още по времето на т.нар Просвещение и Модерна епоха. Днес в договора за ЕС няма позоваване на християнските ценности и на Бог, а на някакви "общочовешки", сякаш може да има човешки ценности без Бог" - добави националистът.

Той е категоричен, че в момента Европа е в ценностен разпад, но упорито се прави на важен фактор и несъответствието между реалност и външен вид при нея прилича на клоунада. "Европа днес е като пиян господин, когото улични крадци са обрали и съблекли по бельо, но той не вижда това, смята, че излъчва достолепие и настоява да влезе в изискания ресторант, където ходи обикновено, все едно, че нищо не се е случило" - направи сравнение председателят на АТАКА.

Пред форума той изнесе данни от норвежкото бюро за статистика, което е известило, че най-разпространеното име сред мъжете в Осло е Мохамед. В Лондон същото име е най-разпространеното сред новородените мъжки отрочета. В Париж най-много новородени момчета носят името Али, а в Берлин – Хасан.

Към тази статистика той добави и друга, отнасяща се до т.нар "евроценности" – легализирането на гей-браковете. Сега в 13 от европейските държави гей-браковете за узаконени. Сред тях са традиционно католически страни като Испания, Ирландия и Португалия и нови членки като Естония. В други шест страни са разрешени гражданските съюзи между еднополови. Президентът на САЩ Обама бе преизбран през 2012 г след публично изявление че е "за" узаконяването на гей-браковете. Впрочем в 37 щата на САЩ, това вече е факт, припомни Сидеров.
Според прогнозите му това предстои и в православни държави – членки на ЕС. В Румъния вече има внесено предложение в парламента от депутат на зелените, в България има силен външен натиск това да стане.

Председседателят на АТАКА подчерта, че цитира тези факти не като пикантерия, а като заплаха за православните общности. Той припомни скандалното изказване Карл Билд, външен министър на Швеция, че "Православието е главна заплаха за западната цивилизация."

Сидеров призова православните общности и народи в Европа и света да са единни против бесовската битка, която се води срещу най-голямата православна държава в света – Русия. "Битка, която богоборческият Вашингтон води само затова, че Русия има свой път на развитие и не иска да приеме наложени отвън правила" - уточни той.

На форума Сидеров заяви, че много от държавите са имали трагична историческа участ и са попадали под инославно робство векове наред. "Русия е останала през това време основната твърд на Православието и без нейното съществуване всички православни по света са застрашени от претопяване и буквално от физическо унищожаване. Затова руската кауза днес, евразийската кауза, е кауза на нас - православните парламентаристи и ние не трябва да я крием и завоалираме под никакви форми" -категоричен е той.

"Да не се страхуваме от днешните противници на Православието, да не се подлъгваме от привидната сила на богоборчески империи като САЩ и да не униваме!" - завърши изказването си Сидеров на православната асамблея.

/От: Пресцентъра на Атака./
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-06-29 04:55:21    
Трима души загинаха в резултат на разбиването на малък самолет в американския град Плейнвил, щата Масачузетс. По данни на американските правоохранителни органи, от самолета, идващ от Пенсилвания, съобщили за нередност в двигателя. Машината се сгромолясала върху покрива на къща, където живеели четирима души и станал силен пожар. Според пожарникарите, които се отзовали на мястото, всичките членове от семейството са си били вкъщи по това време, но успели да избягат навреме без никакви наранявания.

2. Потребител: Гост     Дата: 2015-06-29 17:40:11    
Руснаците се правят на силни и смели само пред видимо по-слаби противници. Дойде ли ред обаче да трябва да се справят с добре информиран и образован субект нещата стават сложни за тях. И понеже всички сложно е и далечно, чуждо и подозрително за необятната руска душа то тя реагира по единствения познат начин - зъби се и заплашва с ядрена вендета, ясно осъзнавайки невъзможноста си да изпълни своите закани най-малкото поради техническа неизправност на арсенала си.

Та общо взето руснаците са като един напомпан с химия тежко атлет-аматьор - отстрани изглежда страховито, но реално е въздух под налягане и половина.

3. Потребител: Хитлер     Дата: 2015-06-30 02:55:43    
То и Хитлер така си мислеше за руснаците...

4. Потребител: 13     Дата: 2015-06-30 15:15:22    
В знак протеста против легализации однополых браков, в России было сожжено 745 американских флагов. И ни одного загранпаспорта с визой США. ;)

5. Потребител: 14     Дата: 2015-06-30 16:39:43    
Почему американские передовые волейболисты играют в чемпионате России, а не США?

6. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-07-01 09:33:58    
Най-малко един човек е загинал, а 22 бяха ранени, след като атентатор-самоубиец се взриви в близост до американското посолство в афганистанската столица Кабул. Отговорността за атаката поеха талибаните. Целта на нападението, второ по рода си в Кабул за вчерашния ден, е бил преминаващ конвой на НАТО.

7. Потребител: Goust     Дата: 2015-07-04 06:50:54    
Много ми е интересен факта, на тежкото пропадане в интелектуално отношение на политическият ни "елит". Ако преди 20 години, повечето политици бяха с доста сериозен интелектуален потенциал, то сега сме стигнали дъното. Мая Манолова е олицетворение на умственото падение и прилича на хванат в близкият курник. БСП в частност се е превърнала в сборище на долнопробни пачаври, алкохолици и всякаква пасмина. За отрепките от Атака, НФСБ и подобни "патриоти" дума не искам да отварям, че там става дума за масово бягство от Карлуково...

8. Потребител: Атака     Дата: 2015-07-04 20:09:35    
Лудите, лудите, те да са живи!
/От: "Под игото" - турското. То беше ликвидирано от братска славянска Русия./

Иван Вазов

ФАЩ ли? Няма скоро да са живи.

/От: "Унищожението на ФАЩ и американското робство над Българско - сега". Най-скоро ще паднат не само двете кули и Пентагона, а цяла Америка. ВВП/