Прегледи: 2338 - Коментари: 9
Костадин Костадинов и Атака разтърсиха с 9 бала Варна

Костадин Костадинов и Атака разтърсиха с 9 бала Варна

Днес лидерът на партия "Възраждане" и общински съветник във Варна Костадин Костадинов обяви своята кандидатура за кметските избори през октомври.

Той ще е кандидат за Кмет на община Варна в коалиция с Атака, Нова сила и своята организация. Гледах как скептично някои соросоидни журналисти злобееха. Десните, чети: бесните нямат кандидатура от такова високо равнище. Да не говорим и за реалните политически сили, които стоят ведно с Костадин - Нова сила има 3-ма съветници, Атака - 2-ма, а самият Костадинов с политическото си излъчване, борбеност и знания постигна реално сам 12 500 гласа като кандидат-кмет и 4-ма съветници. Друг е въпросът, че избраните благодарение на него съветници постъпиха политически непочтено и за някои известни нещица измениха на патрониума си.

Днес във ФКЦ-Варна от 11,00 народният предстанител от Атака Николай Александров /говори на снимката/ и общинският съветник д-р Ивайло Бояджиев /в бяла риза/, представящ Нова сила, изразиха накратко причините за обединението и икономическите и политически перспективи за изборите и след тях. Д-р Бояджиев наблегна на свръх корупцията в инфраструктурата, социалните и медицинските дейности в общината и "блатото" Общински съвет.

Самият Костадин наблегна на стопиращата роля на модела "Кирил Йорданов" - продължен с невиждано висок процент от новия Кмет Иван Портних. Патриотът изрази с алегория-действителност същността на днешна Варна: "Влизате от към София по централния булевард. Преди 30 г от двете страни имаше модерни заводи с продукция износ на Запад и Изток, една модерна и чиста улица. Днес - от едната страна има бунище и неразчистени съборени заводи, от другата - на мястото на модерен завод отново МОЛ, който МОЛ, впрочем фалира - варненци нямат пари. На Варна трябва не промяна - а революция!" - заключи г-н Костадинов.

Младият 40-годишен юрист и историк, с две висши образования и две деца /"Смятам да имам още" - не се стърпя да заяви таткото./ обърна внимание и на работата на Общинския съвет - пет пъти редят плочки, правят кв м асфалт за 48 лв /в Добрич това става за 19 лв/, режат дървета, след 2-3 г отново основен ремонт. Сега е моментът да спасим Варна - френетично определи задачата си и на партньорите си юристът-историк.

В същия момент, когато произнася тези думи, на 20 км от Варна става земетресение с магнитуд 4 бала по Рихтер. Но с 9-те съветници - това са близо 18 % от гласовете на варненци, дано Костадин, Атака и Нова сила разтърсят гноясалата и блатясала общинска администрация.

Защото само националист може да спаси Варна и България от изчезване - накъдето ни водят крадецо-убийците НАТО и ЕС.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: inakomislesht     Дата: 2015-07-15 17:24:52    
Най-после-"Съединението прави силата"
не физическата,а моралната и икономи-ческата,както и политическата дано да бъде за Варна.А не само надути балони и ние правим проекти по Европрограми ама когато му дойде времето и винаги преди избори,а не още при встъпването в длъжност.Дано варненци проумеят ако наистина изборите са честни да гласу -ват за тая коалиция.А не манипулиращи-те интригантски други политически кур-венски формирования-Отрепки такива.

2. Потребител: Браво     Дата: 2015-07-15 17:49:27    
Успех, националисти!

3. Потребител: 13     Дата: 2015-07-16 08:07:11    
Голям ташак...

4. Потребител: 14     Дата: 2015-07-16 08:14:29    
Не казвай "хоп" преди да скочиш. Имаше една варненска "журналистка", която наричаше Нова сила "плашипутарници". Ама Нова сила вкара трима съветници, а тези, за които тя работеше, и й платиха 25 000 - вкараха 0 /нула/. Тъй че № 13 си е плашипутарник, ама и истински ташаци няма, за да свърши работата.

5. Потребител: 666     Дата: 2015-07-16 16:25:30    
„Документът е най-ценният извор за историка, а документите на Държавна сигурност представляват наистина богата съкровищница за изследователя. В по-голямата си част непознати и неизследвани, години наред съхранявани в архивите на различни институции (най-вече в МВР), тези документи дълго време остават недостъпни или трудно достъпни за читатели. Голямата промяна настъпва с приемането през декември 2006 г. на Закона за достъп и разкриване на документите и обявяване на принадлежност на българските граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия. По силата на този закон документите на ДС се декласифицират и се обединяват в единен централизиран архив, под прекия контрол на избраната през 2007 г. от парламен­та Комисия по досиетата. Огромна заслуга на Комисията е, че успя да събере, съхрани и осигури достъпа на граждани до тези документи така, както го изисква законът.
Темата за Държавна сигурност и образованието е твърде любопитна за изследова­телите, а и за обикновените читатели, тъй като е пряко свързана с идеологията, про­карвана активно във всички сфери на живота по времето на социализма в България. Известен е фактът, че интелигенцията, в това число и цялата академична общност от студентите до професорите, са постоянен обект на службите за сигурност. Като най-образованата и будна част от обществото, в средите на българската интелигенция се оформят възгледи и се изказват мнения, често пъти в дълбок разрез с официалната марксистко-ленинска идеология и нейните постулати. Това прави Държавна сигур­ност особено бдителна към тези среди. Под наблюдение са също така учениците и учи­телите, за които често пъти ДС констатира, че са опозиционно настроени или извърш­ват „вражески прояви". На непрекъснат отчет подлежат и се водят и всички младежки организации и съюзи в страната. Мрежата от оперативни работници, агенти, секретни сътрудници, информатори, доверени връзки и осведомители на ДС се разпростира във всички институции, учебни заведения, организации, формални или неформални групи и непрекъснато осведомява службите за политическите възгледи, вражеските прояви, изказванията и настроенията сред наблюдаваните обекти.
При подбора на документите са прегледани над 700 архивни единици, като от тях са извадени документи с общ обем около 1500 страници. Използвани са няколко фонда от Архива на Комисията: Ф. 1 (Секретариат на МВР), Ф. 12 (Трудово-възпитателни общежития, Въдворени и изселени), Ф. 13 (Борба с вътрешната контра-революция) и Ф. 22 (VI управление – ДС). От тях са подбрани над 200 документа, които читателите могат да видят в електронното издание на сборника. В съкратения книжен вариант намериха място само 60 от тях.
...
Сред по-интересните документи, които са включени в сборника, са:
Документ № 1: Това е документът с най-ранна дата, включен в сборника. Той пред­ставлява отчет за работата на отделение „А" при Дирекция на народната милиция за 1946 г. и съдържа сведения за мрежата от информатори и секретни сътрудници на от­дела в средите на учащите се и на преподавателите в страната.
Документ № 14: Документът представлява отчетен доклад на отделение III при отдел II - ДС и съдържа сведения за вражеския контингент сред младежта, наблю­даван от ДС и за агентурния апарат, действащ сред студентите и преподавателите.
Документ № 22: Документът е от 1960 г. и представлява справка на ДС за работата по обекта на обслужване Софийски държавен университет. Съдържа важна информа­ция за политическата ориентация на преподавателите и студентите, както и за агентур­ния апарат, сътрудниците и доверителните връзки на ДС в Софийския университет.
Документ № 24: Документът е от 1961 г. и представлява справка на ДС за същност­та и разбирането на идеологическата диверсия, като разглежда различни нейни форми и методите за противодействие на тези форми.
Документ № 27: Документът е от 1971 г. и представлява оценка на МВР за работата на службите по изпълнението на задачите, поставени от ЦК и Политбюро на ЦК на БКП за работа с младежите по повишаване на тяхното образование и идеологическо възпитание, както и за работата с Комсомола.
Документ № 37: Документът представлява информация от началника на VI управление - ДС относно подривната дейност на врага срещу младежта в НРБ през 1973-1974 г. Той анализира главните тенденции в младежките групи с антисоциална насоченост; формите, методите и средствата за религиозна обработка на младежта; проявите на идеологическа диверсия във висшите учебни заведения и подривната дей­ност, развивана от някои чуждестранни студенти.
Документ № 41: Документът е от 1976 г. и представлява лекция, разпространявана в ДС, относно идеологическата диверсия на противника, насочена срещу интелиген­цията и младежта в НРБ. С тази лекция служителите в ДС са запознати с методите и средствата за идеологическа диверсия, както и с някои по-характерни прояви сред интелигенцията и младежта, получени като резултат от тази диверсия.

6. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-07-17 01:16:43    
Държавна сигурност е пионерска организация в сравнение с ЦРУ. Питайте Едуард Сноудън как ционизмът в САЩ контролира всеки "свободен" американец.

7. Потребител: ДИМИТЪР     Дата: 2015-07-22 21:04:51    
Здравейте.
Винаги сам искал поне един път АТАКА да влезе в коалиция за да успеем заедно.АТАКА-ПОБЕДА.

8. Потребител: аз     Дата: 2015-07-31 23:28:27    
Не обиждайте системните кредитори.Просто те са професионални потребители не на безхаберие и "законно уважение".
Живи здрави АТАКА, стига властта Ви подмята, време е за контрол, не от Портнихския монопол.

9. Потребител: катерина     Дата: 2015-09-13 20:56:59    
Предателство е спрямо ЖИТЕЛИТЕ ,да НЕ ПОДКРЕПИМЕ кандидатурата с тази чудесна възможност,която набира сили толкова време...Дори и с мисъл не бива да изменим на идеята И да не се възползваме от този звезден ШАНС Всичките активи са в полза на Костадинов.Да скъсаме с ТАЯ СМРАД,КОЯТО НИ ЗАОБИКАЛЯ и ДА НАПРАВИМ МОРСКАТА СТОЛИЦА ЕДНО ИСТИНСКО ЧИСТО и спокойно място за нас и децата ни !ЗА СБЪДВАНЕТО НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ИДЕИ ИМАМЕ ЕДИН СЕРИОЗЕН ГАРАНТ - ЧИСТО НОВ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И РОДОЛЮБИВ КАНДИДАТ - К.КОСТАДИНОВ!!!Само истински националист може да ПРОМЕНИ ОБЛИКА НА ВАРНА !!!