Прегледи: 3573 - Коментари: 5
Цветанов представи Портних и скри европейския грабеж над Варна

Цветанов представи Портних и скри европейския грабеж над Варна Цветанов представи Портних и скри европейския грабеж над Варна

На Пресконференция в Клуба на ГЕРБ ул "Сан Стефано" № 22 във Варна Председателят на Централния Предизборен щаб на ГЕРБ представи кандидатурите за кметове във Варненска област.

Първо да изброим с кратки придружаващи данни кандидатите:
Варна: Иван Портних, досегашен кмет, икономист, бивш главен мениджър на Гранд Хотела.
Аврен: Емануил Манолов, досегашен кмет и екс шеф на социална дирекция
Аксаково: Атанас Стоилов, досегашен кмет, бивш кмет и от СДС, механик.
Белослав: Деян Иванов, млад човек, досегашен зам.-кмет на Аврен.
Бяла: Анастас Трендафилов, кандидатства за 3-ти мандат, днес бил кръстник и затова отсъства от снимката.
Ветрино: Димитър Димитров, в момента общински съветник.
Вълчи дол: Тошко Янев, отсъстваше, няма го и на снимката.
Девня: Свилен Шитов, общински съветник, бивш кандидат-кмет от Атака.
Долни чифлик: Красимира Анастасова, сега народен представител, член на Комисията по образование в НС.
Дългопол: Николай Христов, общински съветник.
Провадия: Дияна Анестиева, общински съветник, екс шеф на Общинския съвет, отсъства от снимката.
Суворово: Данаил Йорданов, общински съветник.

Като изключим въпросите на ТВ Алфа, нито един журналист не зададе неудобен въпрос на миропомазания от медиите Цветанов. Той представи всеки един кмет с "големи успехи" и в повечето случаи наблегна на европроекти. Косвено Цветанов не се усети, че по този начин доказва слабото управление на ГЕРБ - в държавата няма пари, няма сериозно производство, няма работни места, няма раждаемост, няма медицинско обслужване.

Що се отнася до прехвалените европроекти, ние знаем "брюкселския" им антибългарски механизъм. Например, т.нар "Големи проекти" за община Варна - за Интегриран градски транспорт и за Благоприятна градска среда, всъщност са в полза на западни, най-вече германски фирми. Над 50 % от 110 мил Евро за варненския транспорт отидоха в немската фирма "Мерцедес", базирана в Полша. Сега варненци с билетчетата си плащат "европроекта". Що се отнася до градската среда, пак над 50 % от десетките мил Евро пак отиват в немски и италиански фирми - оттам са луксозните плочки за пешеходните зони, че и за подмяната на тези по тротоарите. Вместо български фирми /работни места, заплати, съоръжения и машини/ - пак грабителска "бедна" Западна Европа смуче от "богато" Българско милиони. От - данъците на варненци, с все по-изтънели джобове.

Пък и фирмите, които "реновират" Варна, често пъти единствено с предизборна цел, по-рядко в полза на гражданите, са все герберски. ГЕРБ стават по-богати за сметка на обедняващите 90 % варненци. Да не говорим за спада от руски туристи, които все пак пълнеха бюджета на обикновеното средно варненско семейство. Този спад е пак "заслуга" на герберистите, които вече четвърта година управляват Варна - чрез кмет и мнозинство в Общинския съвет, ама едва сега преди изборите направиха "ударно темпо" /чети: одрано темпо от гърба на варненския данъкоплатец/ за булеварди, детски площадки и пр козметика в града.

Нищо не каза Цветан Цветанов за пропадналата варненска икономика, за желанието на Бойко Варна да е "село", ако не гласува за ГЕРБ, за фалита на хиляди варненски средни и дребни фирми, за грабежа на Е.Он И ЕнергоПро, за кражбите в общината, че и от Общинския съвет. Иначе в стила "Бойко" да не се отговаря на въпроси, особено на конкретни, Цветанов се извъртя, да не казвам като гущер, който къса опашката си. Във Варна и областта се очертава тази опашка да е ДПС - все така алчна за власт и български парички.

Е, избирането на ГЕРБ за варненски управник ще доведе все по-голямо обедняване, развал на икономиката, опростачване, болести, смъртност и робство.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: апк. чл 203     Дата: 2015-07-26 16:07:47    
Аз няма да си трая! Съдя община Варна по закон за отговорностите на държавата и общините.

2. Потребител: Bay     Дата: 2015-07-26 16:22:25    
Аууу у къде да поръчат автобуси - В Русия може би? Или първо да си построим завод, та сами да си ги сглобим. Понякога сте като коне с капаци и точно там ви е проблема - затова не сте алтернатива, а не защото хората не са Националисти.

3. Потребител: Бау-Бау     Дата: 2015-07-26 18:20:59    
Вместо български фирми /работни места, заплати, съоръжения и машини/ - пак грабителска "бедна" Западна Европа смуче от "богато" Българско милиони. От - данъците на варненци, с все по-изтънели джобове.

4. Потребител: Мустафа     Дата: 2015-07-27 09:27:33    
По-гнусна и нагла муцуна не съм виждал. Долу ГЕРБ, погребаха държавата, за сметка на тяхното богатство

5. Потребител: 111111111111     Дата: 2015-08-19 13:33:30    
Защо никой не пише за кражбите в община Аксаково и за милиардера Атанас Стоилов