Прегледи: 1749 - Коментари: 6
Анкета на ПИК за влиянието на партийните водачи

Анкета на ПИК за влиянието на партийните водачи

Пускаме резултатите от Анкета в ПИК.Бг.

В началото резултатите бяха по-различни, но по-късно имаше масово "тролово" гласуване на БСП и изведнъж Михаил Миков получи 58 %. След това последва герберистко тролово гласуване и Бойко стигна над 60 %. Ето резултатите в момента:

НА КОГО ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ ВЯРВАТЕ?

57 % Бойко Борисов

25 % Михаил Миков

1 % Лютви Местан

2 % Георги Първанов

3 % Валери Симеонов

9 % Волен Сидеров

3 % Радан Кънев

1 % Меглена Кунева

1 % Николай Бареков

Въз основа на реалните първоначални резултати, когато Волен Сидеров варираше между 20 и 22 %, РодинаБг.ком си прави извода, че рейтингите на гербериста Бойко и червения Миков са надути двойно. Те са: 29 % за Борисов и 13 за Мишото. Освен това, според нас резултатът на Местан е около този на Миков /12 - 13 %/. Останалите реални резултати са 1,5 пъти по-високи за сметка на надутите на Бойко и Местан.

Така или иначе, Волен има три пъти по-висок резултат от тези на Радан и Валери Симеонов, а от 5 до 9 пъти е по-предпочитан от Първанката, Кунева и Бареков. Впрочем, Бареков е извън играта за какъвто и да е бъдещ Парламент - български или европейски.
/На снимката: Волен от 2005 г воюва срещу поскъпването на тока!/

Съвсем очевидно е, че Атака набира скорост и заради точната си политика, и заради точните си идеи, и заради самоотвержените си действия срещу фашистите в Киев и техните поддръжници от ФАЩ и ЕС, срещу ограбването на Българско от западни банки и корпорации, срещу циганската престъпност, срещу слугинското поведение на ГЕРБ, РБ, Патриотичния фронт, ДПС и АБВ.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Варненец     Дата: 2015-08-02 22:26:15    
Междувременно, рейтингът на Сидеров се е вдигнал до 11 %.

2. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-08-04 10:39:10    
Най-малко двама души са загинали, а 15 са ранени в понеделник вечерта при рухването на циркова палатка по време на панаир в американското градче Ланкастър, щата Ню Хемпшър. Палатката паднала на фона на предупреждения на метеоролозите за силна гръмотевична буря в района на Ланкастър, на около 250 км северно от град Бостън. Губернаторът на Ню Хемпшър Маги Хасан съобщи, че е обявила извънредно положение и щатските власти следят внимателно обстановката. Щатската полиция посочи, че засега не е ясно колко са пострадалите, но има информация, че преди палатката да рухне, под нея е имало към 250 души.

3. Потребител: Волен Сидеров     Дата: 2015-08-07 10:39:54    
Сега е момента да докажем че Атака е единствената партия достойна да управлява. Ред е на Атака да захапе кокала и да изрита всички останали псета от софрата. Това плебейско племе наричащо себе си народ и гражданско общество не може нищо да направи за себе си и е време да го яхнем и ние , патриотите от АТАКА. Ако е необходимо ще повикаме на помощ нашите братя от Москва да покажат как се прави това. Във Варна вече има официално 80000 руски братя , така че спокойно можем да повикаме на помощ братската армия да ни освободи отново от мръсните американци. А Москва естественно ще постави само нас от АТАКА да управляваме това стадо наричащо се българи. Напред АТАКА !!! С нас е МОСКВА !!!

4. Потребител: "Провинциалист"     Дата: 2015-08-08 07:59:05    
Хъсът и революционният дух на Варна - пример ! Да бъде ново Възраждане за Българщината и Българския дух!

5. Потребител: муспи     Дата: 2015-08-30 01:52:29    
Бойко Борисоф е убил евреин, което автоматично се приравнява с отричане на холокоста! Злодейството е станало в асансьора на Министерския Съвет. Бойко видял на пода 5€ и се е навел да си ги вземе, а един евреин стъпил върху тях?! Станало схватка на живот и смърт, - все пак си има закони на справедливостта. Евреинът се борил ожесточено и се е наложило бат Бойко да му строши шейните прешлени. Веднага завили сирени и довтасали агенти на Мосад. След задкулисна препирня се решило Боко да си остане, все едно че нищо не е било, но в същото време да се обвини в отричане на холокоста и изчезне безследно. Това значи че България ще изпадне в правителствена криза, предсрочни избори и непредсказуеми последствия, - защото нищо чудно на власт да дойде Лютви Местан (един вид че гласовете се броят) и да стартира Родопската Автономна Федерация? Едно е сигурно, че без ББ ще е край на Демокрацията и началото на Балканската Пролет. Не е ли добре в суматохата да започнем избиването на евреите, уж че стихийно, защото те не знаят с какво да отговорят? Да обвиняват в отричане на холокоста - вече е изчерпано, да почнат и те да избиват? - че сега какво правят! Те се доизживяват, а ние да изготвяме списъците за Белене.

6. Потребител: муспи     Дата: 2015-09-03 03:29:14    
Тези цифри за рейтинг се пишат както и цифрите за гласовете на изборите - по Сталинската рецепта. Избиването на евреите е изхода от ада, това говори човешкия опит през цялата история. Ако човешкият опит няма значение, тогава какъв е смисъла на съществуването на човека, тогава това не е и ада а просто повърхността на Луната.