Прегледи: 3799 - Коментари: 19
Чашата преля! Варненци на юмручен бунт срещу Янко Станев и ГЕРБ!

Чашата преля! Варненци на юмручен бунт срещу Янко Станев и ГЕРБ! Чашата преля! Варненци на юмручен бунт срещу Янко Станев и ГЕРБ!

За първи път в Зала "Пленарна" на Сесия на Общинския съвет във Варна имаше юмручен бой и страшни заплахи срещу съветниците от ГЕРБ и групата на Янко Станев, която играе ролята на балансьор, в най-лошия смисъл на тази дума.
/На снимката: Един от екстремните моменти: за малко блъскащи да съборят Янко Станев на земята./

Възмутени до краен предел, стотици жители на кв "Чайка" и кв "Възраждане бяха препълнили до краен предел залата, която побира 350 седящи, но вътре имаше двойно повече хора. Всички присъстващи застанаха зад каузите: НЕ на новите строежи в двата квартала.

В случая с "Чайка" новият ПУП /Подробен устройствен план/ под натиска на големите строителни фирми предвижда презастрояване и което е най-лошото - това да стане на мястото на зелени площи, детска площадка и спортни игрища за младите. Що се отнася до "Възраждане", най-вече по внушение на групата от 6-7-те хранени хора на Янко Станев, се предвиждаШЕ изграждане на "социален" дом, където ще се настаняват предимно, ако не и изцяло - цигански семейства.

Тъй като председателят на ОбС Иван Луков от ГЕРБ под давление на янковистите не искаше да започне Заседанието, благодарение на Костадин Костадинов и Станислав Темелков от Атака председателят бе принуден да даде ход на Сесията. Естествено, уплашени от бурните освирквания на разгневените варненци - Янко Станев, брат му Валентин Станев и вярната му подчинена Медиха Хамза решиха да напуснат залата. Тогава двайсетина мъжаги препречиха пътя на тримата. Янко и брат му започнаха да блъскат хората, което вбеси протестиращите. Започнаха освирквания, възгласи "Янко, ку.во", а яростта на хората бе толкова голяма, че с блъскания, шамари и юмруци янковистите бяха изтласкани чак в средата на залата.

Все пак, усетили, че ГЕРБ и хората на Станев могат да провалят Сесията, отново Костадин Костадинов и Станислав Темелков успяха да въведат ред и Сесията започна. Иван Портних, кметът на Варна, във върха на развихрилите се бойни страсти се появи и призова популистки да се оттеглят исканията за строежи в "Чайка" и "Възраждане".

Янко Станев и приятелите му от ГЕРБ претърпяха срамно поражение. Общинският съвет взе Решение да отпадне приетия досега ПУП на "Чайка" и да не се строи социален дом във "Възраждане". В положението си "гроги", г-н Станев обвини варненци, по-точно българите в расизъм, на което млада майка от "Възраждане" покани съветниците да приемат по 1-2 цигански семейства. Най-смешно бе поведението на г-жа Марица Гърдева от ГЕРБ, която прие гражданската позиция на българите за "ксенофобска".

Тогава Костадин Костадинов й припомни, че тя е избрана от варненци, как може да нарича своите избиратели "ксенофоби"? Защо не иска да защити интересите на своите избиратели, а само на 1,1 % цигани?

Варна днес възкръсна! Браво на варненци! Те показаха, че не са забравили мразовитите февруарски дни на 2013, когато свалиха марионетното правителство на Борисов. Варнеци показаха, че градът ни изгони валията Добрин Митев, защото `ала Янко Станев се опита да бъде диктатор.

Браво и на общинските съветници Костадин Костадинов и Станислав Темелков от Атака, които от човешко съчувствие и най-естествена човешка солидарност застанаха на страната на варненци, а не на страната на алчните стоителни фирми и личните интереси на герберисти и янковисти.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Никова     Дата: 2015-08-05 22:04:37    
Аз не съм националистка. Не съм и ксенофоб. Но си мисля, че днес варненци дадоха пример за непримиримост и непоносимост към самозабравилите се "феодали". Браво на съгражданите ми!

2. Потребител: Горкия фелдшер!     Дата: 2015-08-05 23:53:20    
Как ли се чувства н.в., който е толкова недосегаем в собствените си очи, след днешното унижение?!

3. Потребител: До № 1     Дата: 2015-08-06 06:33:48    
Само Атака от начало до край работеше против строежите в Чайка и Възраждане. Само Атака имаше смелостта да се противопостави на "феодалите"!

4. Потребител: Варненец     Дата: 2015-08-06 09:09:52    
Съветниците на герп масово се опитваха да плюят Костадин Костадинов, но след мощни освирквания, нашия кандидат за кмет си говореха сами...Те винаги плюят по-прекия си конкурент и по този начин показват страхът който ги обзема. Костадин е следващия кмет на Варна! Тогава няма да останат турските имена на месностите, които всички освен Костадинов и Темелков защитиха. Еничарите вън от Варна!

5. Потребител: антония     Дата: 2015-08-06 11:31:35    
така трябва във всички райони на България и това е нищо!!! Направо да ги насмотат в бунището такива ИЗРОДИ ПРОДАЖНИ .

6. Потребител: Ети     Дата: 2015-08-06 11:45:57    
Браво!! Крайно време е да се защитят правата на честните хора. Как няма да им трепери под лъжичките и да наричат българите ксенофоби като за тези предложения са взети много пари като комисион а сега ще трябва да ги върнат. И майките си ще продадт за пари.

7. Потребител: Георги     Дата: 2015-08-06 11:51:59    
Браво на Варна.

8. Потребител: Стоян     Дата: 2015-08-06 13:00:06    
България над всичко! Не на циганското робство.

9. Потребител: Godlieb ABRAHAMSON     Дата: 2015-08-06 21:54:58    
Уважаемата Маруца Гъпдарян - на прокурор!

10. Потребител: Жител на Чайка     Дата: 2015-08-07 00:39:17    
Няма Герб Атака и тн..Всички са Бостан!Бяхме гражданите срещу общинските съветници!Нито един нямаше да напусне залата!Гражданите решавахме!Авторът стига е близал задници!Разберете партиите ни разделят!Чайка се самоорганизира.Погледнете комшията си,поговорете с него,помогнете му!Застанете рамо до рамо!Извикайте неволята!това е нашата максима!

11. Потребител: Атака     Дата: 2015-08-07 07:11:44    
Ако не беше Атака да направи подписката в палатката, повечето граждани нямаше и да знаят, че има Сесия. Ако не беше общинският съветник от Атака Станислав Темелков да вкара точката в Дневния ред, нямаше да има какво да се гласува. "Гражданите" бяха заспали пред американските ТВ БТВ и Нова, докато Атака воюваше. Дори на самата Сесия без малко "гражданите" да провалят заседанието, хубаво че Темелков успокои страстите. Без Атака нямаше да има никакви "граждани".

12. Потребител: Волен Сидеров     Дата: 2015-08-07 10:33:25    
Сега е момента да докажем че Атака е единствената партия достойна да управлява. Ред е на Атака да захапе кокала и да изрита всички останали псета от софрата. Това плебейско племе наричащо себе си народ и гражданско общество не може нищо да направи за себе си и е време да го яхнем и ние , патриотите от АТАКА. Ако е необходимо ще повикаме на помощ нашите братя от Москва да покажат как се прави това. Във Варна вече има официално 80000 руски братя , така че спокойно можем да повикаме на помощ братската армия да ни освободи отново от мръсните американци. А Москва естественно ще постави само нас от АТАКА да управляваме това стадо наричащо се българи. Напред АТАКА !!! С нас е МОСКВА !!!

13. Потребител: Провокатор     Дата: 2015-08-07 10:43:45    
Атака никога не е била във властта и никога не е желала да захапе кокала. Няма нужда да ни помага Москва - просто както Азия, Африка и Латинска Америка САМИ трябва да изгоним Запада-Грабител и Убиец. 5 века Западът е убивал, грабил и развращавал света. Но всички народи по света вече го разбраха! Тъй че и без Москва светът изгони западните банки, фирми и вериги магазини и светът настигна и задмина ФАЩ! Провокаторите и черноризците в Украйна и Източна Европа губят почва. Свободата и истината побеждават, а лъжата и провокаторите подвиват дяволските си опашки. Атака - Победа! Победа за Българско!

14. Потребител: Илиев     Дата: 2015-08-07 10:45:13    
Вече и полицията е против мафията Герб ,всичко е в нашите ръце да си извоюваме свободата и да изчистим мафията от властта

15. Потребител: "Провинциалист"     Дата: 2015-08-08 07:54:33    
Обединени - победни!

16. Потребител: ДИМИТЪР     Дата: 2015-08-09 14:40:40    
Браво на варненци!
Браво и на общинските съветници Костадин Костадинов и Станислав Темелков от Атака.

17. Потребител: Гост     Дата: 2015-08-12 09:43:43    
ПС трайно върви към превръщането си във втори полюс на българската политика."

ДПС не "върви", то отдавна Е единият от полюсите (в случая със знак "-" ) . Ако използваме друга, астрономическа метафора, целта им (на ДС-КГБ) е да са "слънцето", към което гравитират всички планети (партии) в една (политическа) система. Що се отнася до ГЕРБ, Доган опита номера с "тоягата", а сега е извадил големия "морков". С един морков - лови сто заека. Борисов е наясно, че са подмолни, затова гледа да прави нещата "со кротце, со благо", но пък той няма избор. Народното събрание е пълно с истерични новополитици, които искат от втория си парламентарен ден да са "фактор", да раздават "шутове" и да "вадят ножове". Така нареченият "РБ" изпада в ярост, тресе се и се разпада на съставни части, БСП ближе рани и се опитва да събере традиционния си цигански електорат, измъкван под носа му от Местан.
По тези, а и не само по тези, причини Симеонов не е прав (не вижда по-далеч от носа на ментора си - червения голфър). Това, което се случва е разместване между трите големи партии, като постепенно и уверено ДПС убива БСП и се разполага на второ място. Първа тя не може, но и не иска да стане, защото целта е да командва всичко и всички, независимо къде е ситуирана в пространството - обикновено на завет и без носене на отговорност.

18. Потребител: Гост     Дата: 2015-08-12 09:43:44    
ПС трайно върви към превръщането си във втори полюс на българската политика."

ДПС не "върви", то отдавна Е единият от полюсите (в случая със знак "-" ) . Ако използваме друга, астрономическа метафора, целта им (на ДС-КГБ) е да са "слънцето", към което гравитират всички планети (партии) в една (политическа) система. Що се отнася до ГЕРБ, Доган опита номера с "тоягата", а сега е извадил големия "морков". С един морков - лови сто заека. Борисов е наясно, че са подмолни, затова гледа да прави нещата "со кротце, со благо", но пък той няма избор. Народното събрание е пълно с истерични новополитици, които искат от втория си парламентарен ден да са "фактор", да раздават "шутове" и да "вадят ножове". Така нареченият "РБ" изпада в ярост, тресе се и се разпада на съставни части, БСП ближе рани и се опитва да събере традиционния си цигански електорат, измъкван под носа му от Местан.
По тези, а и не само по тези, причини Симеонов не е прав (не вижда по-далеч от носа на ментора си - червения голфър). Това, което се случва е разместване между трите големи партии, като постепенно и уверено ДПС убива БСП и се разполага на второ място. Първа тя не може, но и не иска да стане, защото целта е да командва всичко и всички, независимо къде е ситуирана в пространството - обикновено на завет и без носене на отговорност.

19. Потребител: Домакин     Дата: 2015-08-12 12:48:56    
Нещата са 101 пъти по-сложни. "Гост" е пропуснал същност № 1 на "българската" политика - всичко важно се определя=командва от американското посолство. От там и ролята на ДПС - но според американското посолство - да е трън в таза на управляващите, било от ГЕРБ, било от БСП. Затова единствената алтернатива е Атака, която е за излизане от НАТО, респективно от ЕС. В момента Българско е под американско икономическо и политическо робство, ежегодно се ограбва от западни банки и корпорации по 8-10-12 млрд Евро. Така че "ГОСТ" е наистина гост в геополитиката и геоикономиката.