Прегледи: 4570 - Коментари: 0
CNN е най-кретенската TV в света

CNN е най-кретенската TV в света

Вчера бе двойно тъжен ден за Запада.

Първо нашето момче Григор развенча любимеца на американците-сноби Роже Федерер. На фона на това бе видно не само разочарованието, но и простотията, невежеството и антипрофесионализма на определяната като най-богатата в света тв CNN /Бел.РодБг – Според други незападни източници най-скъпата в света е китайската национална телевизия, но поне като западна е СиЕнЕн./.

Спортният водещ на американската медия определи Григор Димитров като сърбин. Няма лошо за Сърбия, защото тяхното, че и наше момче словянче Новак им разплаква вече 10 г мъжкото самочувствие. Но бива ли при такива свръхзаплати спрямо останалия свят, че и при свръхпретенциите за професионализъм да допускат такава грешка. Явно е, че скъпоплатеното коментаторче на спорта в училище нито е учил, нито са му преподавали за България, тъй и за Сърбия.

Страшно хареса на нашите е-мед/с/ии РодинаБг.ком и nationalistBg.com и падението на американската публика на централния корт на Откритото тенис-първенство на ФАЩ , "Артър Еш". Ешът си нямаха да освиркват българина и словянина Димитров, а да ръкопляскат на швейцарчето Роже. Накрая, посрамени и разгромени в представите си, не останаха да аплодират Григор, а напуснаха като мишки почти всички луксозните седалки на корта.

Браво на Григор, че ги смачка, че им плю в лицата, защото американската публика е най-просташката и некомпетентна от всички в останалите турнири от Големия шлем. Сега предстои словянски сблъсък между нашето момче и руснака Даниил Медведев. Да припомня, че американците с промити от ционистките тв мозъци /ако ги имат/ освиркаха без основание руския полуфиналист, но той находчиво-иронично им благодари, че "Вие ми помогнахте с подкрепата си да победя." Направо ги попари в дребните душици.

Втората мъка за Запада е Източният икономически форум във Владивосток. Така е – словяните сме от Владивосток до Прага, вникнете, мили читатели, в етимологията на тези два словянски топонима. Само подписаните договори между президента на Индия Нарендра Моди /Бел.РодБг – С черен печат запради "антиевропеизъм" от Еврогейския за пътуване в страните от ЕС./ и на Русия Владимир Путин за близо $ половин трилион са поредният трилионен трън в таза на Запада, който 5 века е убивал, грабил, лъгал и развращавал света.

А във Владивосток освен Китай, Виетнам, КНДР и Монголия, присъстват Япония, Южна Корея, Индонезия, Пакистан, Иран, Филипините и пр. Да е жив и здрав словянинът Путин, че спря поголовния грабеж на Запада над останалия свят.

Да работим, българи, нашето Отечество да се освободи от западното икономическо и духовно робство, което ни прави 30 г най-бедната държава в Европа.

Снимка: РодинаБг.ком

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: