Прегледи: 3287 - Коментари: 5
Бойковите благодирници

Бойковите благодирници

В контекста на днешната българска демокрация, бойковата, също така и догано-станишевата, в оборот сред българското общество се появиха честите думи: измекяри, гъзомийци, блюдолизци, гъзоблизци, ибрикчии, дупедавци, както и една от любимите думи на Захари Стоянов:

Шуробаджанащина.

Оказа се, че демокрацията укрепи семейните отношения в иначе поразклатените български фамилии. Например, Иван Костов направи генетичното откритие, че всички в България сме братовчеди. Той, естествено имаше предвид - че братовчедите са сини, не заради благородна кръв, а заради неговите любими синички измекяри.

Не бива да забравяме и многолюдното семейство на Симеон. Той имаше дори и дъщеря, която нещо не обичаше да стои в България. Пред вид сегашната всенародна сопаджийска любов към ексмонарна-републикански премиер, или баща й й е казал за горските си намерения, или тя е усетила предварително мелодрамата на монархията в ХХІ-то столетие.

Ахмед Доган си е почитател на еднородните етнически бракове, та възстанови здравите ни семейни връзки с наследничката на Османската империя. Същата, която се сродяваше с нас на принципа Балканджи Йово/Хубава Яна. В смисъл - на него му оставяше само гениталиите, но приятелски му отделяше очите, ръцете и нозете. А за Хубава Яна, нашите османски съседи бяха приготвили собствените гениталии, без да съжаляват за стореното на брат й - Балканджи Йово... А българските гори, луксозни хотели в елитните ни курорти, заводи в Търговище, Кърджали и дори в София вече са собственост на югоизточните ни благодирници.

Някак-си спонтанно пък ми се мярна и националистчето Воленчо, уж против горния благодирник. Той се заобиколи финансово-политически с тъста си, с жена си, с доведения си син и братовчедките си. Семейна идилия и финансов комфорт за дълго безработния Сидеров.

Преди години, моят малък син употреби, в потока на своето детско словотворчество великолепната детска думичка БЛАГОДИРНИЦИ. Не съм я срещал в речници, та съм убеден, тя за пръв път вижда белия лист. Бях я позабравил няколко години, но откакто Бойковите министри се нахвърлиха върху българската икономика и финанси, по необясним за мене начин тя се загнезди в съзнанието ми. "Благо на дирника" - така аз разбирам етимологично смисъла на думата. Два славянски корена, без турцизмите измекяри или ибрикчии.

Първият благодирник в епохата на демокрацията/деградацията беше гражданинът Иван Костов. Той стори благо на дирниците на новите собственици на БГА "Балкан", сладка част от "Марица-изток", Соди-Солвей, Нефтохим, мощности, които сега се оценяват общо на 24-25 млрд Евро. Те бяха продадени благодирнически за общо 1 млрд $, днес равни на 1 млрд Евро. 25 пъти под реалната им стойност.

Благо на дирниците на новите собственици на БТК, Енергопреносителните мрежи, повечето български банки, Корабостроителницата във Варна, топлофикации и пр. стори и правителството на Симеончо. Да изчислим ли стойностите на благото? Само БТК - беше продадена за 110 млн равностойни на Евро, а малко години след това българските телекомуникации бяха продадени от новия си западен собственик за над 2 млрд Евро. Чисто благодирничество, г-н Премиер, Ваше Величество. На благодирничеството.

Днешните бойкови благодирници целят затварянето на Кремиковци, спирането на АЕЦ Белене, ликвидацията на българската наука, никакви високотехнологични конкурентни производства, а само селско стопанство и туризъм. Не ги вълнува световната статистика, дори на Световната банка, в която са благодирничели на западните си шефове, че: 1 работник на Бил Гейтс произвежда за единица време колкото 200 фермери - в САЩ и колкото 55 човека, заети в туризма пак било в САЩ, било в ЕС.

Вярно е, че дирниците миришат. Усещате ли, обрулени от демокрацията/деградацията българи, на какво вонят новите ни прозападни благодирници? Дано българина - освен, че му промиха мозъка, не са го оставили и без национално обоняние...
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Осведомен     Дата: 2009-11-18 00:52:36    
Защо Бойко Борисов си е затворил очите на снимката ли? Срамува се от вида на министрите си. А сигурно си е запушил носа и ушите.

2. Потребител: Осведомен     Дата: 2009-11-18 00:56:52    
Защо Бойко Борисов си е затворил очите на снимката ли? Срамува се от вида на министрите си. А сигурно си е запушил носа и ушите.

3. Потребител: Богомил К. АВРАМОВ-ХЕМИ     Дата: 2009-11-18 09:03:39    
Атаките срещу "БАН" маркират проблем на компетентност на финансовият министър на Република България - у нас отсъства органично структуриралият се апарат на НАУЧНО-ТЪРГОВСКИ ПОСРЕДНИЦИ - нещо - КОЕТО ЕДИН ХАРВАРД-ВЪЗПИТАНИК - БИ СЛЕДВАЛО ДОБРЕ ДА ЗНАЕ, а Правителството да подкрепи и разшири.

4. Потребител: СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ     Дата: 2010-01-25 22:05:32    
“ГЕРБ” БОРИСОВАТА ПАРТИЯ – ГРАМАДА

О, Досто-Леп-Нии, лепка генерале,
Към сияй-Нии върхове води-НИ слав-ЕН
Ти бащица, ти майка на народа
Старши-НА на ротата НИ в зора !

Твой-Те партийни войни
Приватизираха вече и народа
И преливат се от Тук и Там
Пълнят “ГЕРБ” Лай-нения казан !

О, водачо ТИ си ни месия
Лепят твоя лик емблема на ГЛАВИНА
И ще станеш първи член
Като Ботев – Орловото перо !

Чета-ТА божествена ти се събира
От сбирщина престъпници умници
От тези що приватизираха България
И лазят, мазнят се, за да ти угаждат !

Сега очаквам и твоят първи член да падне
Водач си на престъпници другари стари
Нови Юдо-Искариотски кръвопийци с капитали
Обраха всичко от народа и България !

Грамадата на Вазов се надига
Юдейски, Няма да го спреш да ТИ се рецитира
Аз хвърлям камък срещу теб
В престъпната градина от Държавния грабеж !

Стефан д-р Д Чолаков

15 януари 2010-01-15
Враца - БЪЛГАРИЯ

-
-

ЗА ЮДЕЙСКИЯ “СЕКС-ИМПЕКС” И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ У НАС И ЧУЖБИНА,

ПРЕДСТАВЯМ ВИ ДВЕ ИНФОРМАЦИИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ШВЕДСКИ ВЕСТНИК “АФТОНБЛАДЕТ”, В КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОЧЕТАТ НЕЩА, ЗА ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ ЮДЕЙСКАТА КУЛТУРА И ДЪРЖАВНОСТ, КОЯТО СИ СЕ НАТРАПВА С ЮДЕЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ ОРГАНИЗАЦИИ – “ШАЛОМ”

В първата статия може да се запознаете с една юдейска маймуна, която създава “СЕКС – СЕКТА” и в нея се обяснява как юдейската капиталистическа маймуната си прави кеф с парите. ТОВА Е ЮДЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ КОЯТО ТРЯБВА ДА УСВОЙМ. Същия май-мунджилък го имаме и в братска Булгаристан - БЪЛГАРИЯ, където секс робините работя в турските хареми на удоволствието, който се създават от Българските държавници, какъвто беше лъжеца от Мадрид –Симеон Борис Фердинанд Сакс Кобург Готски, който предложи в България да се узакони, ДЪРЖАВНАТА ПРОСТИТУЦИЯ, за да може неговия братовчед италианското копиле да се радва на СЕКС-ИМПЕК по юдейски, защото той беше уличен в подобна “СЕКС – ИМПЕКС ИСТОРИЯ” в братска Австрия или Швейцария, където живее на широко и ни се рекламира – СИНЯТА КРЪВ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ! Нали маймуната със синя кръв Симеон Кобургов е юдейска маймуна по фамилия от няколко столетия.

ДА ЖИВЕЯТ ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ И ТЕХНИТЕ РЕЛИГИОЗНИ РИТУАЛИ !

Който не вярва и не вика , “Ура” да ми лапа кура !

Така казва : “Негово величество – Българският народ”

Малък превод и разбор от – Мен !

Стефан д-р Д Чолаков

17 януари 2010-01-17 Враца
-
-
...
...

Han skapade en sexsekt

”Israels Fritzl” har 30 fruar och 89 barn Goel Ratzon, 60, kallas av lokala medier för ”Israels Fritzl”. Han ska ha hållit kvinnor och barn som sexslavar i ett lägenheteskomplex i Tel Aviv. Kvinnorna tvingades följa en detaljerad lagbok för att tillfredsställa hans behov.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6435046.ab

Goel Ratzon levde gott på sina fruars bidrag från sociala myndigheter, samtidigt som han tvingade kvinnorna att kyssa hans fötter och att utföra tvagningsritualer varje dag.

[img]http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01114/sexsektbred_1114511l.jpg[/img]

<img src=http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01114/sexsektbred_1114511l.jpg>


http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01114/sexsektbred_1114511l.jpg

НА ТОВА МЕСТО МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ И КЛИПА КОЙТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ВЕСТНИК “АФТОНБЛАДЕТ”

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6438046.ab
.

ЕТО И БЪЛГАРСКАТА МАЙМУНА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРИТИКУВА

http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=925.0

ТОВА Е И БЪЛГАРАСКИЯ НАЦИОНАЛ МАЙММУН, КОЙТО БЕШЕ НЕЩО ЗАМЕСЕН В ЕДНА СЕКС ИСТОРИЯ С МЛАДО МОМИЧЕ, КОЕТО МУ НАСАДИЛО – ТРИ ПЕРА ….

<img src=http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg>
[img]http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg[/img]

...
...

kommentarer
gilla artikeln

Textstorlek:
Israel erk&#228;nde – d&#229; h&#246;ll de liberala dumstrutarna tyst

Jan Guillou
L&#228;s alla Jans kolumner
Maila till Jan Guillou

[img]http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/01009/Jan-Guillou-kolumn_1009018w.jpg[/img]

<img src=http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/01009/Jan-Guillou-kolumn_1009018w.jpg>

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/01009/Jan-Guillou-kolumn_1009018w.jpg

MEJLA jan.guillou@aftonbladet.se

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article6440120.ab

Det var allts&#229; sant att det fanns en omfattande och systematisk illegal trafik med skjutna palestiniers organ i Israel. Avsl&#246;jandet kom i israelisk tv i december och v&#228;ckte stor uppm&#228;rksamhet i hela v&#228;rlden och var f&#246;rstanyhet inte bara i CNN och andra amerikanska tv-kanaler utan ocks&#229; i Europa. En v&#228;rldsnyhet, allts&#229;.

-
-

ВТОРАТА СТАТИЯ ВЪВ ВЕСТНИК “АВТОНБЛАДЕТ” Е ПОДПИСАНА ОТ ШВЕДСКИЯ ПИСАТЕЛ ЯН ГЮЛО И В НЕЯ ТОЙ СЪОБЩАВА ЕДНА НОВИНА, КОЯТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАШЕ И В МИНАЛОТО, НО СЕГА ВЕЧЕ – ЮДЕЙСКАТА ДЪРЖАВНИЧЕСКА МАШИНА ПРИЗНАВА, ЧЕ ТЕ СА УБИВАЛИ ПАЛЕСТИЦИ, ЗА ДА ИМ ИЗПРАЩАТ ОРГАНИТЕ В ЧУЖБИНА И ДА ПЕЧЕЛЯТ ЮДЕЙСКИ

5. Потребител: СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ     Дата: 2010-01-25 22:08:11    
ПАРТИЙНИ НАСЛЕДНИЦИ

Нова парти-о номен-клати-к-“Ура”
Роди златната млад-Еж на “татито” сега
И лапат всичко каквото им дадеш
Сътворено от Тодор Живков – народния ни вождЪ !

Вече имаме си нов партиен феодал във Враца
От гребена на “ГЕРБ” народен дупетат станал,Е
Лапнал е “Тур-каница” резиденцията наша
народ що–Я построи за “нас” със БКП-то !

И сегашният ни нов партиен гъзо-рез
Превърна,Я за конете си в обор свещен
Резиденцията на първият ни БКП-идиот
Е собственост на Гос-по-Дар партиен мафиот !

Ах, летете “ГЕРБ”- ери идиоти
Прелели се от партиите мафиотски
Вас, Ви БКП-то прероди за власт
Да лапате народните мечти от нас за ВАС !

Местният партиен феодален БОС от “ГЕРБ”
Дърпал и Печелил изборите от Врачанския санджак
Криминален бизнес и печалба имал тоя бизнес-смен
Шеметно ни уверяват от “Стандарт” вестника “Свещ”-ен !

Святкат ни във мрака журналистите добре
Само Аз съм със забрана да творя
СПИРАТ МЕ ГОЛ-ЕМЦИТЕ В ИНТЕРНЕТ
ЗА-КОН НАПРАВИХА ЗА МЕН – СЪС - СТОП !

Да живее министър председателят ББ - пожар
Той, пъдар за обрания бостан България не е сега
“Турканица” е малка хапка е за неговия кон
да връзва ГО за имота на бившия си вождЪ !

Ах, летете Гол-емци, ГОЛ-еми
Радваме се на Вашите по-Беди
Ръфай-ТЕ НИ юдо-комтисти Беленски свине
Пий-ТЕ кръв на Българския род за векове !

Послепис от интернета !
Местни феодали дърпали конците у нас Криминалният бизнес
печели избори и обществени поръчки, твърди експертът Безлов
http://www.standartnews.com/news/details/id/54097/%D0%9C%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81
Снмика: Стандарт - събота, 02 януари 2010 София

Стефан д-р Д Чолаков
http://www.stefan-tcholakov.com/
21 януари 2010 - Враца