Прегледи: 2791 - Коментари: 1
НАЦИОНАЛИСТИТЕ даряват, соросоидите крадат

НАЦИОНАЛИСТИТЕ даряват, соросоидите крадат

ИЗВЕСТЕН е фактът, че Западът граби от Българско ежегодно между 10 до 12 млрд Евро.

Чрез банки, корпорации, вериги магазини, енергодружества, "Софийска вода" /там смучеха парите на софиянци англичани и французи/, чрез "Марици"-те и пр и пр. На западните крадци в Родината помагат соросоидите от екипите на Филип Димитров, Иван Костов, от правителството на "Борисов-2" с участието на същите соросоиди /днес слава Богу, изгонени от властта/. Но и уж левите правителства /с изключение на Жан Виденов/ на Сергей Станишев и Пламен Орешарски. Все още днешното правителство с участието на Обединени патриоти не може да се справи с крадливите чужди "инвестиции".

Най-яркият представител в Южна Америка на антиглобализма, бившият и вероятният скорошен бъдещ президент на Бразилия Луис Игнасио Лула да Силва /"Луна"/ доказа, че всеки $ 1 заем са $2 ограбени, а и същото е и с "инвестициите". Всеки $ 1 "инвестиции" са $ 2 ограбени.

Ако всеки българин изчисли разходите си, ще установи, че 80 % от парите му отиват в касите на западни банки и фири. Казано с други думи – за по-малко от 40 % консумирани западни стоки по стойност ние харчим два пъти повече средства. Казано с думи на икономисти – Западът ни краде два пъти повече, от колкото ни дава да потребяваме.

И в този грабеж първи помощници на западните крадци са нашите соросоиди – политолози, социолози, екс министри, журналисти продажни от БТВ, Нова, БИТ и дори БНТ. За тях ще има не след толкова дълго нов Народен съд, без снизхождение, каквото са проявили комунистите през 1945 г.

Обратното на соросоидите са българските националисти. Те дават на Българско високи технологии, произвеждат машини, храна, бъдеще и ЖИВОТ.

Вимпелът на снимката е връчен на кръводарител рекордьор със 70 кръводарявания лично от Председателката на Народното събрание г-жа Цецка Цачева, още от тогава ГЕРБ са се усетили, че само националистите са полезни за доброто управление на Родината.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: biarta@abv.bg     Дата: 2017-10-09 11:51:32    
Мамка и !!!