Прегледи: 33822 - Коментари: 27
ЗВЕРСТВАТА на българската буржоазия преди 9 Септември

ЗВЕРСТВАТА на българската буржоазия преди 9 Септември

УТРЕ е 9 Септемри - национален празник на Българско преди 10 Ноември 1989 г.

Обективната истина е, че немалка ЧАСТ смъртните присъди след 9 Септември 1944 г не могат да бъдат оправдани. Но не само снимката с отрязаните глави на партизани, защото в буржоазно Българско, де факто фашистко, българи са рязали глави на българи, нещо, което не е ставало след 9 Септември. Защото правилната градация е не "Бог - Цар - Отечество", а единствено ОТЕЧЕСТВО, което означава всеки българин.

Истината е, че от Войнишкото въстание през 1918 г /а и преди това/ до 9 Септември българската буржоазия убива повече земеделци /най-вече/, комунисти и социалдемократи, отоколкото са убити след 9 Септември. А и числото 30 000 избити след 9 Септември е силно преувеличено, то трябва да се раздели ако не на 10, то поне на 5.

Нито безсмислените български братоубийства след 9 Септември /да не забравяме, че повечето смъртни присъди са издадени от юдеи, които са били за формата "комунисти"/, нито не по-малкото преди това не могат да бъдат оправдани, но зверското антибългарско начало е поставено от некадърната българска буржоазия /загубила "златната геостратегическа ценност" - Българското Беломорие/:

В навечерието на 9 Септември - Денят на народната победа, ще ви разкажем за жестокостите на монархо фашизма подложили на геноцид, страдания и нечовешки изпитания собствения си народ.

Спекулациите и платената пропаганда днес в буржоазно Българско втълпява на младите поколения че фашизъм у нас не е имало, че партизаните били гладни и въшлясали, че били крадци и неудачници. Историческата действителност от тези събития е доста по различна.

Борбата на работническата класа и пролетариат за освбождението от оковите на капитализма е пропита с кръвта на десетки хиляди герои, деца, жени, млади и стари от всички краища на България. Монархо-фашистката власт на наместниците на империалистическите интереси покосяват с огън и меч цвета на българския народ. За малка страна като нашата това е било пагубно и няма да сгрешим, ако кажем, че по жестокост буржоазията надминава дори понякога издевателствата по времето на турското робство.

Българският народ получава своята свобода предвид победоносния ход и героизъм на Червената армия против хитлеристите, но ние с пълно право имаме и можем да се гордеем с историята си. В България Червената армия е посрещната като освободителка и това е неоспорим факт посочен в редица официални документи и стенограми, който никой не може да отрече.

В борбата срещу партизанските отряди и антифашистка съпротива, монархо-фашизмът в Българско взема изключително драстични мерки. Заловените нелегални са изтезавани в полицията с електрически ток, като много често електродите са поставяни на гениталиите. Провесвани били задържаните нелегални в полицейските участъци да висят продължително време с главите надолу /да започнат да мислят "правилно" и да ускорят следствието/.

Широко е бил използван методът за наливане на терпентин в ушите, носа, ануса, влагалището /за жените/ за изтръгване на самопризнания. Използвана била тактиката на продължително осветяване на разпитваните със силна лампа на сантиметри от очите им. Мъжете и жените нелегални и заловени партизани са били лишавани с дни от сън, вода, храна. Нанасян им е бил системен побой върху ходилата на краката, корема, седалищните части, главата, шията - с пръчки, гумени палки. На задържаните са били набивани клечки под ноктите. Раните на изтезаваните били посипвани със сол.

Много често задържаните нелегални антифашисти и труженици от невидимия фронт са били извеждани на инсценирани разстрели и връщани след фалшивата екзекуция обратно в килията. Това се правело многократно и целяло сломяването на тяхната воля. Същите изтезания били използвани и спрямо ятаците на партизаните и помагачите на нелегалните.

В провинцията, в превърнатите в казарми на така наречените "ловни роти" селски училища били използвани при разпитите на заловени партизани, ятаци, нелегални, ремсисти нечовешки изтезания. Вадени били очи, рязани били пръсти на ръце и крака. Разпитваните били дамгосвани с нажежено желязо по ръцете, краката гърба, корема и в областта на гениталиите. Рязани били носове, уши. Практиката да се палят партизански и яташки къщи била повсеместна. На изтезания били подлагани и заловени малолетни партизани, ятаци или децата от техните семейства, за които властите се съмнявали, че знаят нещо за нелегалните или партизаните.

Още през 1942 г година била обявена награда за главата на партизанин, възлизаща на 50 000 лв /Бел.РодБг - Около 5 хил по днешни цени./ за обикновен партизанин. Срещу партизаните се сражавали и по-големи армейски формирования, като дружини, полкове, дивизии, подпомагани от авиорляци /ескадрили/ от Въздушните на Негово Величество войски. Но те нямали тази "специализация" като "ловците" и се използвали при по-мащабни акции.

Съществували и специални сборни полицейски групи /полицейски контрачети/ за борба срещу партизани и въоръжени и опасни нелегални /т.нар бойни групи в градовете/, някои наброяващи до 200 човека набрани изцяло на доброволен принцип от редиците на полицаите и полицейските агенти, в това число и на агентите от териториалните структури на Държавната сигурност към Дирекцията на полицията, чийто началник бил вездесъщият Никола Гешев. Голяма част от членовете на Обществената сила режели главите на убитите /в някои случаи отсичали главата на заловените партизанки и партизани в гората, без да си правят труда преди това да ги застрелят/ партизани за да получат големият хонорар, с който да обезпечат семействата си.

Уточняваме, че става дума за глави, за които да се наддава за сума по-голяма от 50 000 лв. Властите коректно плащали за всеки убит партизанин при представяне на доказателство за това, донасяне на тялото или главата му. Главите на убитите партизани, които били деформирани от куршуми, не ставали за трофей. Понякога се режели ушите или се вадели очите за да се представят от "ловците", пред властите като доказателство, че са ликвидирали партизанина.

Спечелелият търга /наддал с най- голяма сума за отрязаната партизанска глава/, вдигал тост за Царя, Отечеството, германските съюзници, като чашата, с която се вдигал тоста била държана с дясната ръка, а партизанската глава с лявата. Произнасяли се традиционните речи за борба срещу международният болшевизъм, като се изразявало задоволство за постиганите временни успехи у нас при ликвидирането на болшевишките агенти в България и дори на цели техни диверсионни структури. Давали се обещания за безпощадно преследване и ликвидиране на партизанските формирования. Докато траел пира партизанските глави били подреждани, ако не на кръчмарският тезгях, то на лавици, первази, разположени близо до пируващите. Те били един вид неми свидетели на пиршеството в "тяхна чест".

Българския народ трябва да знае истината и да помни историята си. Идните поколения трябва да знаят за зверствата и издевателствата на които сме били подложени, нужно е да съхранят спомена за героите дали живота си за свободата на Родината ни. Не бива да мълчим и да прекланяме глави пред платената грошова търговия на буржоазната пропаганда, която днес ни втълпява за прелестите на монархо фашизма.

Трябва да пазим своята култура и да възпитаваме в младите поколения непримиримост и борба против всяка класова несправедливост от страна на капиталистическия гнет и неговите платени армии от наемници и фашисти.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Иван Иванов     Дата: 2018-09-09 16:59:03    
мръсна долна фашистка сган!!!
Като крадете статии и копирате лозунги и си мислите че някой ще ви повярва ли?
СКоро ще дойде денят когато ще ви търсим един по един и ще ви съдим. Измет националистическа и фашистка

2. Потребител: Админ     Дата: 2018-09-10 11:32:11    
Ние не трием коментари, но не приемаме позицията на постинг № 1.

3. Потребител: Константин Неделчев     Дата: 2019-06-05 20:37:57    
По данни на МВР към 1953 година са...ликвидирани над 300 хиляди вражески елемента...!
Само в лагерите до 1953 година жертвите са десетки хиляди...! Документирано е и доказуемо. За доклада от МВР говори Стефан Цанев във филма Горяни.
Справка ds.bg

4. Потребител: Честен     Дата: 2019-06-09 22:07:42    
Убитите фашисти и предатели-слуги на убиецокрадеца Запад след Девети септември са не повече от 3000 /три хиляди/. Точно това е документирано. Във Варна след Десети ноември 1989 обявиха, че горяните били 10 000 и от тях хиляда убити. А се оказа, че горяните били 8 и се предали, нито един убит. Стефан Цанев е жалък суетен лъжец.

5. Потребител: Бианка Влахова     Дата: 2019-09-10 22:33:41    
Стефан Цанев Не е лъжец.Неговата леля беше с Горяните и я убиха в с.Княжева поляна/сега с.Смирненски/.Защо въобще се повдигат такива въпроси от тъмното минало на Б-я...Който пострадал,пострадал-миналото не могже да се поправи.Не е необходимо сега да се "дърлите",когато не знаете истината за нещо.

6. Потребител: Българин     Дата: 2020-05-05 08:43:31    
Спечелелият търга /наддал с най- голяма сума за отрязаната партизанска глава/, вдигал тост за Царя, Отечеството, германските съюзници, като чашата, с която се вдигал тоста била държана с дясната ръка, а партизанската глава с лявата. Произнасяли се традиционните речи за борба срещу международният болшевизъм, като се изразявало задоволство за постиганите временни успехи у нас при ликвидирането на болшевишките агенти в България и дори на цели техни диверсионни структури. Давали се обещания за безпощадно преследване и ликвидиране на партизанските формирования. Докато траел пира партизанските глави били подреждани, ако не на кръчмарският тезгях, то на лавици, первази, разположени близо до пируващите. Те били един вид неми свидетели на пиршеството в "тяхна чест".

7. Потребител: Българин     Дата: 2020-05-05 08:52:42    
Трябва да пазим своята култура и да възпитаваме в младите поколения....Зада запази фашиското си наследство, България изпрати един от наследниците на фашиските главорези като евродепутат, за да ни прославя в Европа !

8. Потребител: Стоян     Дата: 2020-06-07 15:45:07    
Най-интересното днес е, че наследниците на бившите комунисти, примерно Теодора Димова, храчи по партизани и комунисти. Нейният баща - Димитър Димов - докрай си остана завършен комунист и партиен секретар на СБП /Съюза на българските писатели/. Разбира се, в случая е виновна т.нар "съпруга и "атмосфера" на Димов, Лили. Предател верен - пише Ботев, то Теодора дори не е на равнище на предател.

9. Потребител: СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ     Дата: 2020-06-14 18:53:51    
ВЪЗПОМЕНАНИЕ - 14 юни 1923 г. – убит е Александър Стамболийски – ДА СВЕДЕМ ГЛАВИ.
Уважаеми Българи на този ден се отдава почит към Българския народен водач от БЗНС – Александър Стамболийски- Министър Председател на България избран от целокупния Български народ. Представям на Вас да прочетете, кой кога е убил Александър Стамболийски и неговия брат. Има двама убийци. Първия е Цар Борис трети – ОБЕДИНИТЕЛ, което не се осъществи, защото той е ако не тайния подбудител за убийството и свалянето му от власт, защото Стамболийски е имал идея да стане България – Република и поради това е насъскал военните за това пъклено дело. Второ, той е съучастник в убийството на законно избрания Български Министър Председател, защото признава „ФАШИСТКИЯ ПРЕВРАТ ОТ „9 ЮНИ“ и не защитава правителството на земеделците. Представям статии от Интернет да се запознаете с убийците на Българския народ:
-
ПЪРВОСТЕПЕННИ СВИДЕТЕЛСТВА ЗА УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ
http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=749:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61
-
https://www.pz-topnews.bg/wp-content/uploads/2020/06/BASA-950K-3-110-1-Aleksandar_Stamboliyski_in_Paris_1921_cropped.jpg
14 юни 1923 г. – убит е Александър Стамболийски
-
https://www.pz-topnews.bg/2020/06/14/14-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-1923-%D0%B3-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%B5-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA/
-
ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИИСКИ, И ЗАГИНАЛИТЕ В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ГЕРОЙ ОТ ЮНСКИТЕ И ЮЛСКИ ВЪЗТАНИЯ, СЕПТЕМВРИИСКОТО ВЪЗТАНИЕ 1923 ГОДИНИ И СТОТИЦИТЕ УБИТИ ЗЕМЕДЕЛЦИ И КОМУНИСТИ ОТ ЦАРСКИТЕ ХОРА … !
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
14 юни 2020 - http://www.stefan-tcholakov.eu/


10. Потребител: СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ     Дата: 2020-06-14 18:55:38    
ОТКРАДНАТАТА ИСТОРИЯ !
РИБНИЯ БУКВАР ...
-
Риба не ми се яде, ил риба не ям !
Написал някой в „Рибния буквар”
Яш ми „хуй-я”, няма да го прочетат
Той изчезна от Поет - Литературния музей !
-
Станахме нация за срам
Крадат историята ни със плам
Юдо – турци , ционисти , фарисей
Грабят ни, да не се гордеем !
-
Юдейският „талмуд”, трябва да се пее като марш
И Корана да танцуваме кат валс
Световно господство при-готвят за България
С капути ще ни душат, ако не сме НАТ-О - вци…
-
Майната на православието -ИВИКА
Юдата еничар Соломоно псе
Тъй иска ционизмът….
На Русия да сме врагове !
-
Ще мрем ил ще сме Роби с векове,
Срещу юдейското насилие, трябва да се мре !
Юроде, поради что се срамиш да се назовеш
Да се защитиш, кат Болгарин с оръжие в ръце!
-
http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?year=2014&id=9853&p=poetbg&title=%CE%D2%CA%D0%C0%C4%CD%C0%D2%C0%D2%C0+%C8%D1%D2%CE%D0%C8%DF+%21+%D0%C8%C1%CD%C8%DF+%C1%D3%CA%C2%C0%D0+...
-
Стефанъ Д-ръ Д. Чолаковъ
12.10.2014
Враца - БЪЛГАРИЯ

11. Потребител: Български офицер     Дата: 2020-10-29 22:45:55    
Много хуманни са били Жанрадмерийските и Войсковвите " ЛОВНИ РОТИ " , трябвало е да отрежат главите на Цялата Червена - каскетаджийска сган - " до крак " ..... ! Работата още стои недовършена .....!

12. Потребител: Фашист-Легионер     Дата: 2020-10-29 22:48:12    
Само трепане до 9-то Червено коляно на Червената паплач .......!!!! БЕЗ МИЛОСТ !

13. Потребител: Български офицер     Дата: 2020-10-30 00:39:56    
Много хуманни са били Жанрадмерийските и Войсковвите " ЛОВНИ РОТИ " , трябвало е да отрежат главите на Цялата Червена - каскетаджийска сган - " до крак " ..... ! Работата още стои недовършена .....!

14. Потребител: Дърт циганин     Дата: 2020-10-30 00:42:15    
Ваш,та мамица мръсна Комуняжка ! Бесилки за вас и чедата ви !

15. Потребител: Админ     Дата: 2020-10-31 23:51:10    
Ние не трием коментари, но не приемаме позициите на постинги от № 9 до № 14 вкл.

16. Потребител: Български офицер     Дата: 2020-11-28 21:25:15    
Ваш,та мамица Червена каскетаджийска ...сега ще ви доотрежем главите...!!!

17. Потребител: Админ     Дата: 2020-11-30 18:51:56    
Ние не трием коментари, но не приемаме позицията на постинг № 16.

18. Потребител: Червен     Дата: 2020-12-13 14:23:42    
Явно много толерантни комунистите са били. Наскоро бях в Храбрино, родното село на Георги Серкеджиев и се поклони пред паметта му. Избива ли? Абе тъпи равногорски(и не само равногорски) фашистки копелета, как ще са ви избили, нали по ваши данни, във вашето село де уж най-много пострадало, са убити 31 урода фашистки, преди и след 9.9.1944.С нямало неокървавена къща, че там 31 къщи ли са само(дори да приема, че само 1 човек живее във всяка). А колкото до убийствата на предателите-заслужено са. Тия две копелета, на 16 год. Стефан и Атанас, не са били убит е току-така. Лошото е, че много повече материал за трепане имало. Аз лично познавах един фашистки урод, де по това време е бил на толкова, но "жестоките" комунисти го оставиха жив, доживя над 80 год. и бе пословичен в простащината си(като всеки фашист).

19. Потребител: Админ     Дата: 2021-01-13 01:15:57    
Ние не трием коментари, но не приемаме позицията на постинг № 18.

20. Потребител: Админ     Дата: 2021-02-24 12:11:56    
Българи не бива да убиват българи. Всичко друго е национално предателство.

21. Потребител: Мая Тонева     Дата: 2022-02-01 12:51:57    
Вярно е, братът на баба ми е бил изтезаван във фашистките затвори, а фашистите са поставяли пистолет до главата на майка ми, която е била бебе, за да накарат баб ми да издаде брат си.

22. Потребител: Български офицер     Дата: 2022-03-18 20:18:52    
Много хуманни са били " ЛОВНИТЕ РОТИ "...трябвало е на цялата Червена сган да и отрежат главите....!

23. Потребител: Админ     Дата: 2022-05-11 20:38:36    
Ние не трием коментари, но не приемаме позицията на постинг № 22.

24. Потребител: Велика България     Дата: 2023-01-20 21:50:26    
Слава на великите партизани !!!

25. Потребител: Васил Терзиев     Дата: 2023-06-29 09:01:54    
Днес в НС има един Никола Минчев, бивш председател на НС, неговите предци са издавали закони за разстрели на антифашисти и са гласували суми за отрязана глава на партизанин или ятак.

26. Потребител: Фашист     Дата: 2023-08-18 10:48:53    
Цялата Червена сган ще изгорим живички ......!!!

27. Потребител: Админ     Дата: 2024-02-14 10:59:48    
Ние не трием постинги, но не приемаме позицията на постинг № 26.

28. Потребител: Susan Benson     Дата: 2024-04-07 16:04:29    
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447915601531 и получете отговор веднага.

Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

* Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
* Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
* Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение.
* Гъвкав лихвен процент от 3%.
* Висок процент на одобрение
* Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмична, месечна или годишна за период от 1-30 години.
* Лесно онлайн приложение.
* Персонализирани насоки и опит.
* Без скрити такси

Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

За повече информация относно нашето предложение за заем, любезно ни изпратете вашето искане за заем чрез
Имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447915601531

Посредниците/Консултантите/Брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност, ние ще работим заедно в полза на всички участващи страни.