Прегледи: 3221 - Коментари: 0
КОЙТО ни освободи веднъж, ще ни освободи и трети път

КОЙТО ни освободи веднъж, ще ни освободи и трети път

ИЗРАЗЪТ "КОЙТО ни освободи, той ще и да ни пороби." е написан очевидно след Освобождението, т.е е манипулация.

А чучелото-президент?, прозападният духовен прошляк Росенчо Плевнелиев го цитира фалш и е щастлив. Имахме "усмихнатият крадец", "усмихнатият злодей", защо да нямаме и усмихнатият влюбен-загубен. Е, римува се с влюбен, няма лошо, но то не е оправдание, че си лъжец, който сам си вярва.

Въпросът не е, че Русия ни е освободила от турско робство /То си е било робство 100 % до 1722 г, докато е имало еничарски корпус, но и до 1878 г – кланетата в Батак, Перущица, Клисура, Брацигово, Стара Загора и пр - го доказват безапелационно./. Въпросът на въпросите е кога ще ни освободи от европейското робство на корпорациите и банките?

Какво се случва днес в Българско? 80 % от нашите пари отиват /не/законно в ръцете на западняците. Токът, комуналните услуги изобщо /парното във Варна, водата в София – това отделно/, кабелните такси, 90 % от лихвената печалба в банките /Тя за година е "само" от 3,5 до 4 млрд Евро./, веригите магазини, стоките дори в "българските" магазини, да отворя дума, че вноската ни в Европейския съюз е само 5 /пет/ % от средствата български, които потъват в джобовете на "цивилизования" свят. Да броим и дето ни крадат суровините /не само злато и ценни метали, само "Солвей Соди" печели по 150 мил лв ежегодно мин, а колко са такива "инвеститори"/. Не е тайна, че тези "цивилизататори" 5 века са убивали, грабели, лъгали и развращавали света.

Проблемът е, че работата им е спукана, щом опряха да грабят от тънките джобове на българите. Ако не сме в състава на убийците от НАТО и крадците от ЕС, заплатите ни, в цялост приходите ни ще са най-малко 2 пъти повече, а разходите ни ще са 2 пъти по-малки, отделно, че при покупка на български стоки, парите остават в български джобове.

Пътьом да отбележа, че вместо да се радват, че българката Гинка ще купува "износителите на пари от ЧЕЗ за чешките пенсионери", БСП и пр завистници искат чужденци да лапат паричките ни. Без да възвеличавам българските пишман бизнесмени, ноторна истина е, че най-лошият български бос е 10 пъти по-добре за Българско, отколкото най-"добрият" чужд.

Еничарството е видна и мощно развита българска черта. Хубавото е, че ние българите винаги сме на страната на губещите, сега сме в най-изоставащия от световните темпове на развитие Европейски=Еврогейски съюз. Пием, пеем буйно европейски песни, а дори и не се зъбим на грабителите си.

Хубавите новини от чужбина обаче зачестяват. Брекзит, успехите на националистите в Австрия, Франция, Унгария, то и почти всъде в Европа. А Путин показа ракети, които 5 пъти могат да унищожат крадливия Запад. + ислямизирането и изпедерастяването на славната някога Европа.

Еничарите ни вече се осветиха. Народът готви списъците за Новия Народен съд, за тези, които от 9 мил убиха 2 и вече българите като нация сме под 5 милиона и половина.

А историята не е наука, но закономерностите в нея неотменимо се повтарят. И се случват малко по-рано или по-късно. Пък и нашата епоха е свръхдинамична.

Българи, гответе се за третото ни Освобождение с помощта на Русия, а и помагайте на святото дело!

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: