Прегледи: 2832 - Коментари: 0
ОБРАЗЦОВО ЕНИЧАРСТВО

ОБРАЗЦОВО ЕНИЧАРСТВО ОБРАЗЦОВО ЕНИЧАРСТВО

На словосъчетанията млад старец, дървено желязо, предател верен и пр филолозите поставят термина, понятието ОКСИМОРОН.

СНИМКИ: РодинаБг.ком

Това означава невъзможно абсурдно единство на противоположности. Защото нима е възможно един български???? политик или общественик да защитава интересите на чужди компании, които смучат български суровини; на чужди банки, които смучат български пари; на чужди правителства, които ползват армията ни като пушечно месо в Ирак или Босна, за да печелят милиарди чужди народи? Нима е възможно български политик да е на служба в Международния валутен фонд или Световната банка /филиали на еврейските световни капитали/, да налага мигранти да населят Българско и така да "попълним" изчезващия генофонд на хилядолетната ни славна нация?

Тези антибългарски "деятели", подчинени съзнателно или от жалка наивност на чужди тайни служби, имаха най-високи постове в националната йерархия – президент, евр/оп/ейски комисар от името на Българско в Европейската комисия /чети: европейското правителство, изцяло подчинено чрез 300 лобисти на 300 западни корпорации и банки/, вицепремиери, министър-председатели, външни министри, като на последния пост най-преуспяващи Небългари бяха/е Соломончо Паси и Екатеринчето Захариева. Е, слушал съм Гергана Грънчарова-Паси, как говори и проповядва национални действия, изцяло в полза на Европа /т.е на тази, която 5 века е убивала и грабела прежестоко света/, а естествено изцяло във вреда на Родината.

Ние затова нарекохме изданията си РодинаБг.ком и националистБг.ком, защото още от идването на дИмокрацията видяхме как се убива Българско. Убива се както Османската империя от 1378 до 1405 г "редуцира" българите от 2 мил на 400 хил. Да, демократите-еничари на Запада ни "редуцираха" от 9 мил на 7 мил, а само българите от 8 мил на 5 мил. Българоубийци, това е тяхното име – на образцовите еничари на убиецокрадеца Запад.

След Девети септември 1944 г е имало Народен съд, който осъжда на смърт 2973 фашисти и помагачи на хитлеристите в Българско. За съжаление не всички присъди са изпълнени и не всички виновни за Трите национални катастрофи са наказани. Тези предци на днешните "предатели верни" загубиха излаза на Бяло море с Ньойския договор /в който участват Англия и Франция, но не и братска словянска Русия/, т.е – вместо значима европейска държава онази българска буржоазия ни ограничи до второстепенна и проиграха националната ни идея от некъдърност, бабаитлък и чуждо блюдолизство. Когато бяхме съюзници със СССР през Втората световна война – защитихме поне довоенните си граници.

Историята обаче не прощава и Новият Народен съд за образцовите еничари на Запада – политически, икономически, морални и демографски убийци на Родината – ще бъде БЕЗПОЩАДЕН.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски




Потребител:


Коментар: