Прегледи: 3977 - Коментари: 2
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

Днес от 11,00 пред Съдебна палата - София се проведе протестен митинг на Политическа партия АТАКА по повод несправедливото освобождаване на убиеца Джок Полфрийман от съдия Калин Калпакчиев.

Лидерът на националистите - Волен Сидеров - изтъкна пред хилядите членове и симпатизанти гибелната роля на антибългарските либерални НПО-та като Хелзинкския комитет, които носят основната отговорност за липсата на правосъдие в многострадалното ни отечество. Националист номер 1 припомни как само преди няколко години антибългарското кривосъдие пусна на свобода изрод, зверски изнасилил и заклал възрастна жена.

Волен Сидеров обяви пред медиите своето влизане в кметската надпревара за София с два основни приоритета:
1.Борба с гей парада
2.Пренасочване на повече бюджетни средства към по-бедните квартали за сметка на централната част.

По отношение на основната тема на протеста, патриотите включили се в него поискаха оставката на съдия Калпакчиев и се обединиха около мотото:

"КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА."

Антор и снимки от мястото на събитието:

Александър Атанасов - Варна
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Стоян     Дата: 2019-09-24 22:11:47    
Браво на Волен!

2. Потребител: муспи     Дата: 2019-11-08 20:25:23    
Азербайджан моли българския народ да си спомни за правата на азербайджанския. Знаете, тез които всеки ги знае, произхождат от азербайджано-узбекистано-тюркска плът, и ние като техни отци копнеем за територията между Дунава и Беломорието и от Вардара до Черноморието. Обръщаме се директно към народа, макар да знаем че Премиера ББ не е никакъв проблем за това наше законно искане, но се опасяваме при евентуално прескачане на народните права, да не му устрои този азиатски български народец - импечмънт?